Çok çok gelişti. 20K oyuncu sayısı var, aktif olarak 20k oynandığı oluyor. Çok gelişti, büyük serverlere kafa tutabilecek düzeyde.Yasak değil. 5 6 sene önce çok oynuyordum orada şimdi nasıldır bilemem
Hadi ya Şuan bile oynarım valla çok zevkliydi yaÇok çok gelişti. 20K oyuncu sayısı var, aktif olarak 20k oynandığı oluyor. Çok gelişti, büyük serverlere kafa tutabilecek düzeyde.
Oynarken chati kapat bence. Olta makroları mı dersin, öldürünce "ez, s*, bb" yazanlar mı dersin, çok toxic kişiler var.Hadi ya Şuan bile oynarım valla çok zevkliydi ya
Çoğu çocuktur ne bekliyon Ama çok zevkliydi ya ona değer.Oynarken chati kapat bence. Olta makroları mı dersin, öldürünce "ez, s*, bb" yazanlar mı dersin, çok toxic kişiler var.
A-ama ben de çocuğum .Çoğu çocuktur ne bekliyon Ama çok zevkliydi ya ona değer.
Çocuk var çocuk var hocam Ben veletlerden bahsediyorum.A-ama ben de çocuğum .
Güvenilir derken neyi kast ettiniz?Böyle konular açmak yasaksa şimdiden özür dilerim.Soru başlıkta iyi forumlar dilerim.
Virüs zararlı yazılım vb varmı?Güvenilir derken neyi kast ettiniz?
Ne olarak düzelteyim?Güvenilir.
Neden bilmiyorum ama yaş kitlesi diğerlerine göre daha yüksek.
Başlığı düzelt.
Başlığı tamamen büyük yazmak yanlış bilmiyorsam yasakVirüs zararlı yazılım vb varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne olarak düzelteyim?
Hocam bu arada toxic kişiler kadar eğlenceli, kafa dengi adamlar da var. Profilimde sky wars ile ilgili bir paylaşım yapmıştım oraya bakın anlarsınız. Çok güzeldi .Çocuk var çocuk var hocam Ben veletlerden bahsediyorum.