Neler Yeni

Sonradan taksitlendirme nasıl yapılır

Ulker4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan Ulker
Arkadaşlar internetten yapılan alışverişlerde sonradan taksitlendirme oluyor mu?

Oluyorsa tek çekim yapıp, mobilden mi bölüyoruz?

Hangi üründe sonradan taksitlendirme yapılacağını nereden anlıyoruz?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Online alışverişlerde sonradan taksitlendirme olur, hangi siteden alışveriş yaptığına ve hangi kartı kullandığına göre değişir, yasaklı sektörler ve sonradan taksit yapmayan kartlar da mevcut.

Ulker4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan Ulker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online alışverişlerde sonradan taksitlendirme olur, hangi siteden alışveriş yaptığına ve hangi kartı kullandığına göre değişir, yasaklı sektörler ve sonradan taksit yapmayan kartlar da mevcut.
Yapabileceğimizi nereden anlıyoruz?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Yapabileceğimizi nereden anlıyoruz?
Genelde bankalar online yurtdışı alışverişler,yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ve kuyum harcamaları, hediye kart, hediye çeki,cüzdan yüklemeleri gibi alışverişleri taksitlendirmez. Alışveriş yaptığın sitenin hangi sektörde hizmet verdiğini bulman gerek. Nereden ve hangi kart ile alışveriş yapacaksan söyle belki ben yardımcı olabilirim.

Ulker4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan Ulker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde bankalar online yurtdışı alışverişler,yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ve kuyum harcamaları, hediye kart, hediye çeki,cüzdan yüklemeleri gibi alışverişleri taksitlendirmez. Alışveriş yaptığın sitenin hangi sektörde hizmet verdiğini bulman gerek. Nereden ve hangi kart ile alışveriş yapacaksan söyle belki ben yardımcı olabilirim.
Amazon, hepsiburada ve n11 gibi sitelerden alışveriş yapıyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
belli bir fiyatın üstünde olması lazım mesela 230 tl lik ürünü taksitlendirme yapamadım

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Amazon, hepsiburada ve n11 gibi sitelerden alışveriş yapıyorum.
O tarz siteler zaten vade farksız taksit yapabiliyor, eğer telefon gibi taksit yasağı olan bir ürün almayacaksan sonradan taksitlendirmenin bir anlamı yok, taksit yasaklı bir ürün alıyorsan da sanırım amazon Türkiye'de bir ödeme şirketinin altyapısını kullandığı için sektör cüzdan gibi gözüküyor ve bu sebeple sonradan taksitlendirme yapılamıyordu, onun dışında n11 ve hb de sonradan taksitlendirme de sorun çıkmaz, ama hb de ödeme yaparken hepsipay ile ödeme yapmaman gerekiyor, hepsipay kullanırsan cüzdan olarak gözükür ve taksit yapılamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom