Hocam siz öldürmezseniz ölmez diye biliyorum nasıl öldü? mdşflkdfsya arkadaşlar kime baktıysam kelvin yaşıyo, herkesde var, bi bizde mi öldü bu nasıl geri gelecek, saçmalığa bak
hocam ev yapıyoduk kelvine odun getir dedik, bizde ormana gittik odun toploadık falan geldiğimizde ateşin yanında ölü buldumHocam siz öldürmezseniz ölmez diye biliyorum nasıl öldü? mdşflkdfs
belki uyuyordurya arkadaşlar kime baktıysam kelvin yaşıyo, herkesde var, bi bizde mi öldü bu nasıl geri gelecek, saçmalığa bak
Hocam desenize, Oyun yalnız oynamayalım diye adam gönderiyor o adamda bizim yanımızda ölüyor diye.. Hayat mı acımasız biz tek başımıza daha mı güçlüyüz, bilemedik.. İyi oyunlar dilerim.hocam ev yapıyoduk kelvine odun getir dedik, bizde ormana gittik odun toploadık falan geldiğimizde ateşin yanında ölü buldum
ayı mı bu kış uykusuna yatacakbelki uyuyordur
hocam yok böyle bişey ya neyse çokta bi işimize yaramıyodu tek tek odun getiriyodu, bizim topladığımız odunu alıp başka yere götürüyodu psikopatHocam desenize, Oyun yalnız oynamayalım diye adam gönderiyor o adamda bizim yanımızda ölüyor diye.. Hayat mı acımasız biz tek başımıza daha mı güçlüyüz, bilemedik.. İyi oyunlar dilerim.
Yapay zeka optimizasyonu kötü mü olmuş hocam? Bende yakında indirmeyi düşünüyorum.ayı mı bu kış uykusuna yatacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yok böyle bişey ya neyse çokta bi işimize yaramıyodu tek tek odun getiriyodu, bizim topladığımız odunu alıp başka yere götürüyodu psikopat
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Kelvin için üzgünüm. Umarım topladığı odunlar ile beraber hep mutlu olur.hocam eğlenceli, ama bence yapay zekada hatalar var, 5 gün sonrada indirebilrsiniz