Sonunda aldım ehliyeti

Araba alayım uzay turu bile gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şükür siniri çıkarttık ya

Valla bekliyorum işte harcı yatirayim bir ekmek banıp tadına bakacam çok merak ediyorum bende

Hocam öncelikle tereyağını tavada iyice eritiyoruz sonra 1 kaşık ün atıyoruz un hafif kavrulunca mercimekleri boşaltıyoruz 3-4 dk iyice pişirdikten sonra sıcak suyu doldurup 20 dk bekliyoruz ve mis gibi mercimek çorbası
Tadı plastik gibi hocam hiç bakmayın. Ama rengi çok hoş. Tavsiye ederim.

Gel yanlayalım beraber

Ooo baya araba kullanmışsın. Hayırlı olsun.

Bende ehliyet B - C kategorisi diye büyük yük arabası verdiler.
Dediler sadece geri-geri arabayı sağ tarafa park et.
Kauçukları da öyle koymuşlar ki küçük araba bile oradan geçemez.

Azcık arkaya verdim hiç kauçuka yaklaşmadım bile adamlar tek ağızdan bağırdılar dur dur yapamadın in arabadan.

İçimden küfredip indim tabi adamlar para istiyor direkt söylemiyorlar ya Devlet görevlisi tabi rüşvet mi? oooo yoook hayır dicekler.

ikinci kez parasını verdim hiç araba kullanmaya gitmedim.

Ama soru cevap sınavından kendim geçtim. Orası baya para istiyor kendin okuyup geçersen bedava.

Ooo baya araba kullanmışsın. Hayırlı olsun.

Bende ehliyet B - C kategorisi diye büyük yük arabası verdiler.
Dediler sadece geri-geri arabayı sağ tarafa park et.
Kauçukları da öyle koymuşlar ki küçük araba bile oradan geçemez.

Azcık arkaya verdim hiç kauçuka yaklaşmadım bile adamlar tek ağızdan bağırdılar dur dur yapamadın in arabadan.

İçimden küfredip indim tabi adamlar para istiyor direkt söylemiyorlar ya Devlet görevlisi tabi rüşvet mi? oooo yoook hayır dicekler.

ikinci kez parasını verdim hiç araba kullanmaya gitmedim.

Ama soru cevap sınavından kendim geçtim. Orası baya para istiyor kendin okuyup geçersen bedava.
Valla hocam bizimkilerde aynı böyle hata yapsam keyiften catlayacaklar o derece yani. Zaten ekonomik durum çok kötü ehliyet parasını zar zor topladım yani kalırsam şimdiye kadar verdiğim emek zaman falan değilde kalırsam ek sınav ücreti ek ders ücreti falan cidden bana çok koyar yani büyük bir para değil ama benim gibi öğrenci adam olunca ele geçen parayı yeni harçlık gelene kadar 40 takla attiriyorum yani. Ama ucu ucuna geçtiğimi hissediyorum u dönüşü parkuruna girerken sinyali unuttum hoca uyarmasa muhtemelen bırakacak. U dönüşü parkuruda son parkur yani bitince çıkıp başlangıç yerine donecem. Tabi dönüş yolunda bir kavşak var bir tane transit aniden sinyal verip kavşağa atladı tam ben kavşağa girecekken. Hoca kavşakta araç varken niye yol vermiyorsun demesin diye bir ani fren yaptım biraz homurdandilar orda bu kadar ani fren yapma kararsız kalma diye.

Valla hocam bizimkilerde aynı böyle hata yapsam keyiften catlayacaklar o derece yani. Zaten ekonomik durum çok kötü ehliyet parasını zar zor topladım yani kalırsam şimdiye kadar verdiğim emek zaman falan değilde kalırsam ek sınav ücreti ek ders ücreti falan cidden bana çok koyar yani büyük bir para değil ama benim gibi öğrenci adam olunca ele geçen parayı yeni harçlık gelene kadar 40 takla attiriyorum yani. Ama ucu ucuna geçtiğimi hissediyorum u dönüşü parkuruna girerken sinyali unuttum hoca uyarmasa muhtemelen bırakacak. U dönüşü parkuruda son parkur yani bitince çıkıp başlangıç yerine donecem. Tabi dönüş yolunda bir kavşak var bir tane transit aniden sinyal verip kavşağa atladı tam ben kavşağa girecekken. Hoca kavşakta araç varken niye yol vermiyorsun demesin diye bir ani fren yaptım biraz homurdandilar orda bu kadar ani fren yapma kararsız kalma diye.
Valla yine iyi sıyrılmışsın. Huyunu suyunu sevmişler anlaşılan :D

Ben neredeyse 8-9 defa soru cevap sınavına gittim kesildim sınavdan. En son askere gittiğim güne denk geldi.

Soruyu geçtim araba kullanımında kesti. Küfürü bastım akşam (gece) oldu gittim askere.

Askerden izne geldiğimde paramı verdim araba kullanımından otomatiken geçirdiler :D
Sınava Gitmeme bile gerek kalmadı. sjsjshdhhdjsh

Ehliyyet iyide en zoru araba seçmek.

Ne alıcaksın? basık tofaş?
Zaza dayının klasik arabalarından?
Polat alemdarın Range Roverinden?

Hayalin neydi Abuzer Kömürcü abi? Erdal zürriyyetsiz sana araba aldı mı yoksa?

Son düzenleme:
Aldığında bile konu açıyor ya, 40inda ve her yıl dönümünde konu açar gibi

Valla yine iyi sıyrılmışsın. Huyunu suyunu sevmişler anlaşılan :D

Ben neredeyse 8-9 defa soru cevap sınavına gittim kesildim sınavdan. En son askere gittiğim güne denk geldi.

Soruyu geçtim araba kullanımında kesti. Küfürü bastım akşam (gece) oldu gittim askere.

Askerden izne geldiğimde paramı verdim araba kullanımından otomatiken geçirdiler :D
Sınava Gitmeme bile gerek kalmadı. sjsjshdhhdjsh

Ehliyyet iyide en zoru araba seçmek.

Ne alıcaksın? basık tofaş?
Zaza dayının klasik arabalarından?
Polat alemdarın Range Roverinden?

Hayalin neydi Abuzer Kömürcü abi? Erdal zürriyyetsiz sana araba aldı mı yoksa?
O zurriyetsizin kendine hayrı yok bana mı olacak. Söyle iskender büyükte de olan megane 2 1.5 dci privilege alacam inşallah

Aldığında bile konu açıyor ya, 40inda ve her yıl dönümünde konu açar gibi
Daha dur hocam 40 gün sonra 40i çıkıyor diye konu acicam. Birde seneye ehliyet alım yıl dönümünü kutlayacaz konfetiler alkışlar falan ondan sonra 2030 da da Kadıköy bogasi ve nişanlısı rabianin düğününü yapcaz. Fikstür yoğun.

h.o yeni trafik canavarı

h.o yeni trafik canavarı
Yok hocam bende öyle şeyler yemin ederim ben yaya olarak bile kurallara uyan yolu defalarca kontrol eden gerektiği yerde elle sinyal veren adamım. Hız tutkumda yok zaten ehliyeti mecburiyetten aldım yani ailemi sağa sola götürebilmek için birilerine muhtaç kalmamak için. Kurstan önce kullanmayı biliyordum elbette oda ayrı mesele

O zurriyetsizin kendine hayrı yok bana mı olacak. Söyle iskender büyükte de olan megane 2 1.5 dci privilege alacam inşallah

Daha dur hocam 40 gün sonra 40i çıkıyor diye konu acicam. Birde seneye ehliyet alım yıl dönümünü kutlayacaz konfetiler alkışlar falan ondan sonra 2030 da da Kadıköy bogasi ve nişanlısı rabianin düğününü yapcaz. Fikstür yoğun.
Beklemedeyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri