Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Rica ederimilginiz için teşekür ederim
Rica ederimilginiz için teşekür ederim
Tam böyle 1 ay sonra alıyorum aldığm diye konu açsam ulan ulan.sonunda bilgisayarımı aldım herkes umarım iyi bir PC si olur ama bir kaç sorum olacak ileride 2600takacağım bu arada işlemci geçici
ryzen 3 3200g
16gb balistix 3000mhz ram
saphire pulse rz 570 8gb
ex a320m gaming
rampage raider
seagate baracude 1tb
xigmatek xpower 500w 80+
PUBG gibi oyunlarda drop asla yaşamadım ve furmarkta teste sokunca 30 dk da 75 dereceyi geçmedi gpu iyi mi? (asus rogda 86 oluyordu)
umarım bundan daha iyilerini alırsın yaTam böyle 1 ay sonra alıyorum aldığm diye konu açsam ulan ulan.
Hayırlı olsunsonunda bilgisayarımı aldım herkes umarım iyi bir PC si olur ama bir kaç sorum olacak ileride 2600takacağım bu arada işlemci geçici
ryzen 3 3200g
saphire pulse rz 570 8gb
ex a320m gaming
rampage raider
seagate baracude 1tb
xigmatek xpower 500w 80+
PUBG gibi oyunlarda drop asla yaşamadım ve furmarkta teste sokunca 30 dk da 75 dereceyi geçmedi gpu iyi mi? (asus rogda 86 oluyordu)
Kardeş amd apu işlemcilerde biosta bi özellik var işlemcinin gpusuyla amd ekran kartını birleştiriyor oyunlarda daha fazla fps almanı sağlıyor amd croosfire olarak geçiyordu galiba araştır amd apun var bide amd ekran kartın var yaparsın belki.sonunda bilgisayarımı aldım herkes umarım iyi bir PC si olur ama bir kaç sorum olacak ileride 2600takacağım bu arada işlemci geçici
ryzen 3 3200g
saphire pulse rz 570 8gb
ex a320m gaming
rampage raider
seagate baracude 1tb
xigmatek xpower 500w 80+
teşekürler deneyeceğimKardeş amd apu işlemcilerde biosta bi özellik var işlemcinin gpusuyla amd ekran kartını birleştiriyor oyunlarda daha fazla fps almanı sağlıyor amd croosfire olarak geçiyordu galiba araştır amd apun var bide amd ekran kartın var yaparsın belki.
Hayırlı olsun dostum güle güle kullansonunda bilgisayarımı aldım herkes umarım iyi bir PC si olur ama bir kaç sorum olacak ileride 2600takacağım bu arada işlemci geçici
ryzen 3 3200g
saphire pulse rz 570 8gb
ex a320m gaming
rampage raider
seagate baracude 1tb
xigmatek xpower 500w 80+
Hayırlı olsun. Darısı pc olmayan veya pc kötü olanların başına.sonunda bilgisayarımı aldım herkes umarım iyi bir PC si olur ama bir kaç sorum olacak ileride 2600takacağım bu arada işlemci geçici
ryzen 3 3200g
saphire pulse rz 570 8gb
ex a320m gaming
rampage raider
seagate baracude 1tb
xigmatek xpower 500w 80+
umarım herkezin iyi bir pc si olurHayırlı olsun. Darısı PC olmayan veya PC kötü olanların başına.
Aminnn.umarım herkezin iyi bir PC si olur