Neler Yeni

Yardım SONUNDA ÇÖZDÜM! MSAA ve FXAA açık ama uzaktaki nesneler titriyor ve kenarları merdivenli!!!

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Öncelikle bununla alakalı çok konu açtığımı biliyorum. Ama bununla ilgili açtığım hiçbir konuda cevap veren kimse olmadığı için aynı konuyu tekrardan açıyorum. Arkadaşlar, olay şu: Mesela GTA V oynuyorum, MSAA ayarını kaç yaparsam yapayım, uzaktaki nesnelerin kenarları merdivenli ve sürekli titriyor, parlıyor. Bu durum birkaç oyunda daha var (örn. 7 Days To Die) ve ayarları ultra'ya çeksem bile sonuç aynı. Normalde GTA'yı x2 veya x4 MSAA'de ve FXAA açık oynuyorum. Lütfen nedenini biliyorsanız ya da bilen birini/ sorunu çözen videoyu cevap olarak atarsanız çok memnun olurum. Dediğim gibi, bununla ilgili 2-3 konu açtım ama maalesef cevap veren yok... Sadece fikriniz dahi olsa cevap vermeniz önemli, ben aklıma gelen her şeyi yaptım çünkü.
Siz sormadan söyleyeyim: Driver'lar güncel, sistemim imza kısmında yazıyor, konuda da dediğim gibi (anlatmama rağmen yine de cevap kısmında soranlar olduğu için yazıyorum) MSAA, FXAA açık ve yükseltsem de değişen bir şey yok.
Şimdiden teşekkürler.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Deniyorum, olursa evine gelip senin alnından öpeceğim.
ben de benzer bir sorunu project cars 3te yaşıyordum, dün akşam denemeden önce linux değiştireyim dedim. ubuntu 21.04 çıkmış. onu denerken tamamen kendi hatam ve dikkatsizliğimle linuxun olduğu bölüm yerine windowsun olduğu bölümü sildim. windowsu baştan kurmak durumunda kaldım :D bu akşam deneyecektim. kaynak aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ben de benzer bir sorunu project cars 3te yaşıyordum, dün akşam denemeden önce linux değiştireyim dedim. ubuntu 21.04 çıkmış. onu denerken tamamen kendi hatam ve dikkatsizliğimle linuxun olduğu bölüm yerine windowsun olduğu bölümü sildim. windowsu baştan kurmak durumunda kaldım :D bu akşam deneyecektim. kaynak aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim.
Vallaha şimdi denedim ama olmadı be birader. :(

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Vallaha şimdi denedim ama olmadı be birader. :(
konuda işe yarayanlar var. herhalde her oyunda olmuyor. başka bir oyunda da dene istersen. ben bu akşam oyunlarımı tekrar yükleyip deneyeceğim. dün gece geç saatte tam kurulumum bitti. sabah iş var diye steam bile indirmeden yattım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
konuda işe yarayanlar var. herhalde her oyunda olmuyor. başka bir oyunda da dene istersen. ben bu akşam oyunlarımı tekrar yükleyip deneyeceğim. dün gece geç saatte tam kurulumum bitti. sabah iş var diye steam bile indirmeden yattım.
Dirt 4'ü de denedim. Biraz daha iyi gibi ama hala gölgeler titriyor, bazı nesneler titrek titrek parlıyor falan.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
işte o parlama bende de var. hatta videosunu bandai namcoya göndermek için youtubea yükledim. 5600xt grafik sorunu - YouTube
Şimdi 7 Days To Die oyununda da denedim onda da değişen bir şey yok. Of yaa!
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte o parlama bende de var. hatta videosunu bandai namcoya göndermek için youtubea yükledim. 5600xt grafik sorunu - YouTube
Bendeki parlama öyle değl, bende nesnelerdeki gölgeler, kenarlar titriyor ve olması gerekenden daha parlak.

BugraVR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mert
beni oyunlardan soğutuyor o kadar para dök al pc oyun oynayama sinir krizi geçirecem...

çok şey denedim belki sende bunlardan biriyle düzelir
ekran kablosunu değiştim
monitör değiştim
amdden virtual super solition denedim
driverı güncelledim
amd ayarlardan keskinliği fulledim
ama olmadı..

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
beni oyunlardan soğutuyor o kadar para dök al pc oyun oynayama sinir krizi geçirecem...

çok şey denedim belki sende bunlardan biriyle düzelir
ekran kablosunu değiştim
monitör değiştim
amdden virtual super solition denedim
driverı güncelledim
amd ayarlardan keskinliği fulledim
ama olmadı..
Ben de her şeyi denedim ama yok. Olmuyor. Artık GTA V deyince aklıma piksel piksel bir oyun geliyor, bilinçaltıma öyle yerleşti oyun resmen.

BugraVR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mert
senle anakartımız ve ekran kartımız aynı marka
bende de prime b450 mk var rx580 var acaba bunlardan mı sıkıntı ?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
senle anakartımız ve ekran kartımız aynı marka
bende de prime b450 mk var rx580 var acaba bunlardan mı sıkıntı ?
Sanmıyorum, bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,734
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom