Ben de teşekkür ederim.Teşekkür ederim agam daha iyisi senin olsun
Çok sevdiğim bir model, sistem de en çok özendiğim şey olabiliraynen
hayırlı olsunBEYLER HEP BÖYLE BİR ODANIN HAYALİNİ KURDUM BUGÜN 19 YAŞINDAYKEN BANA NASİP OLDU BU HEYECANIMIDA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM UMARIM DAHA İYİLERİ SİZİN OLUR..
(PC'NİN SİSTEM ÖZELLİKLERİ İMZA KISMINDA)
Alıntıyı görüntüle
odam biraz daha büyük olsaydı ona özel sim yapacaktım fakat max bu kadar oldu kendi evimi aldığımda buna özel bir sim kurmayı düşünüyorumÇok sevdiğim bir model, sistem de en çok özendiğim şey olabilir
Hocam ilk başta hevesini kırmamak için söylemedim ama ona yatırım yapmak yerine işlemci değiştirmek daha iyi olur baya zayıf kalmış İşlemcin ekran kartına göre. Ryzen 7500f öneririm eğer değiştirmeyi düşünürsen ama anakart değişmeli ne yazık kiodam biraz daha büyük olsaydı ona özel sim yapacaktım fakat max bu kadar oldu kendi evimi aldığımda buna özel bir sim kurmayı düşünüyorum
aynen aslında geçen sene msi anakart ve ekran kartı kullanıyordum tüm sistemimi msi yapmak istedim o yüzden klavye mouse yi de o şekilde almıştım daha sonrası fikrim değişti ama bu ikiliden memnunum bozulana kadar değiştereceğimi düşünmüyorumKlavye-daşız ayrıca yanılmıyorsam Msi Vigor GK 30 combo kullanıyorsun, ben de tek Klavyesi var geçen gazoz döküldü bazı tuşlar tüm müdahalelere rağmen kötü oldu yeni klavye alıcağım
evet onun farkındayım ama zaten bu sistemin üzerine çok gitmeyeceğim bu şekilde kalacak 2 3 yıl sonrası için ankaraya taşınacağım orada bu pc mi sime kurup en baştan son nesil güçlü bir sistem toplayacağımKlavye-daşız ayrıca yanılmıyorsam Msi Vigor GK 30 combo kullanıyorsun, ben de tek Klavyesi var geçen gazoz döküldü bazı tuşlar tüm müdahalelere rağmen kötü oldu yeni klavye alıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ilk başta hevesini kırmamak için söylemedim ama ona yatırım yapmak yerine işlemci değiştirmek daha iyi olur baya zayıf kalmış İşlemcin ekran kartına göre. Ryzen 7500f öneririm eğer değiştirmeyi düşünürsen ama anakart değişmeli ne yazık ki
aslında ikili monitör kolu var birisi soldaki sime bağlı diğeri ana mönitöre yan monitör dik kendi ayağı uzerindeMonitör modelleri neydi? Sanırım ana monitörde kolda var
yok hyperx cloud 2 core wirelessMonitör modelleri neydi? Sanırım ana monitörde kolda var
(bu biraz sallama olacak tutarsa çok havalı olacağım) masadaki kulaklık Asus TUF H1 veya H3 modeli mi
Tüh be tutmadıaslında ikili monitör kolu var birisi soldaki sime bağlı diğeri ana mönitöre yan monitör dik kendi ayağı uzerinde
Sim monitörü: MSI OPTIX AG32CV CURVED 32" 165 HZ
Ana monitör: ASUS TUF GAMING VG259QM 24" 280 HZ
Yan monitör: SAMSUNG ODYSSEY G3 24" 144 HZ
Hepsi 1080p maalesef
yok hyperx cloud 2 core wireless