Huawei'nizle birlikte gelen Windows 11 içinden "Bu bilgisayarı sıfırla" mı yaptınız? Daha sonrasında PC siyah ekran sorunu mu verdi? Ve siz de daha sonrasında USB diskten temiz format attınız. Ama o da ne? Format sonrası ses geliyor ama sizden yeniden başlatma isteyince ses kesiliyor. Siz de Huawei PC Manager işe yaramazıyla hareket ediyorsunuz. Ama sorun çözülmüyor.
Ne mi yapın? Aynen şunu yapın:
Not: Bu adımlardan daha kolayı vardır belki. Ben sadece şans eseri nasıl yaptığımı anlatıyorum. Artık ümidim kesilmişken yaptığım şeyler bunlar.
1-Aygıt Yöneticisi'ne girin.
2-Ses, video ve oyun denetleyicisine gidin. Lanet olası Senary Audio'yu sisteminizden kaldırın. Sürücüyü de kaldırı seçin.
3- Aşağıdaki linkten sürücü indirin ve kurun.
Yeniden başlatın. Ve dadadaaaa! Ses geliyor.
@Java Ya Rabb'i şükür!
Ne mi yapın? Aynen şunu yapın:
Not: Bu adımlardan daha kolayı vardır belki. Ben sadece şans eseri nasıl yaptığımı anlatıyorum. Artık ümidim kesilmişken yaptığım şeyler bunlar.
1-Aygıt Yöneticisi'ne girin.
2-Ses, video ve oyun denetleyicisine gidin. Lanet olası Senary Audio'yu sisteminizden kaldırın. Sürücüyü de kaldırı seçin.
3- Aşağıdaki linkten sürücü indirin ve kurun.
Download Intel Drivers and Software
Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products.
www.intel.com.tr
Yeniden başlatın. Ve dadadaaaa! Ses geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Java Ya Rabb'i şükür!
Son düzenleme: