ananas_suyu
80+ Bronze
Kaliteli markalardan biri knk sorun olmaz.Güç kaynağı biraz daha kaliteli tercih etseydiniz daha iyi olurdu ama güzel sistem güle güle kullanın hocam.
Kaliteli markalardan biri knk sorun olmaz.Güç kaynağı biraz daha kaliteli tercih etseydiniz daha iyi olurdu ama güzel sistem güle güle kullanın hocam.
Rami bedavaya almışsın kimden aldın 32gb bide kullanılmamışEski sistemimi 9K'ya satıp yaklaşık 20k'ya aşağıdaki sistemi topladım. Dolap vs gibi yerlerden aldığım için 3 taksit seçeneği ile gayet uyguna gelen bir sistem oldu
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasa Lian Li Lancool 215 2. el (Kullanılmamış) : 1800TL Anakart Msi Pro B650M-A Wifi 2. el (Kullanılmamış) : 3800TL İşlemci Ryzen 5 7500F Sıfır : 5400TL Soğutucu Noctua NH-D15S Sıfır : 1500TL Ram Kingston Fury Rgb 32Gb 5600Mhz 2. el (Kullanılmamış) : 2000TL SSD Kingston Fury Renegade 1 TB 2. el (Kullanılmamış) : 2700TL Ekran Kartı Palit GameRock 3080 OC 2. el : 11000TL PSU FSP Hydro 700W 2. el : 1300TL
Facebook marketplace'de buldum intel kullanıyormuş yurtdışından yanlışlıkla amd expo olanıını almış biraz pazarlıkla aldım gönül isterdi 6000mhz olsun ama oc ile yapılabiliyormuş bir ara deneyeceğimRami bedavaya almışsın kimden aldın 32gb bide kullanılmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfırı şuan 5000 civarı değilmi en kötü 1 ay önce olsun 2000 bine kim verdiyse güzel kapmışsın hoFacebook marketplace'de buldum intel kullanıyormuş yurtdışından yanlışlıkla amd expo olanıını almış biraz pazarlıkla aldım gönül isterdi 6000mhz olsun ama oc ile yapılabiliyormuş bir ara deneyeceğim
Şöyle bir şey toplayasım varda. Alırken test ederken kesin bir şeyi atlarım. Sonradan bir şeyde sıkıntı çıkar diye yemiyor toplamaya xdEski sistemimi 9K'ya satıp yaklaşık 20k'ya aşağıdaki sistemi topladım. Dolap vs gibi yerlerden aldığım için 3 taksit seçeneği ile gayet uyguna gelen bir sistem oldu
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasa Lian Li Lancool 215 2. el (Kullanılmamış) : 1800TL Anakart Msi Pro B650M-A Wifi 2. el (Kullanılmamış) : 3800TL İşlemci Ryzen 5 7500F Sıfır : 5400TL Soğutucu Noctua NH-D15S Sıfır : 1500TL Ram Kingston Fury Rgb 32Gb 5600Mhz 2. el (Kullanılmamış) : 2000TL SSD Kingston Fury Renegade 1 TB 2. el (Kullanılmamış) : 2700TL Ekran Kartı Palit GameRock 3080 OC 2. el : 11000TL PSU FSP Hydro 700W 2. el : 1300TL
Valla çoğu parçayı test edemedim toplamadan Sadece ekran kartı sanırımŞöyle bir şey toplayasım varda. Alırken test ederken kesin bir şeyi atlarım. Sonradan bir şeyde sıkıntı çıkar diye yemiyor toplamaya xd
1-1.5 Hafta hocamTüm parçaları alman ne kadar sürdü?
Letgo üzerinden buldum anakartı almış fakat sistemi toplayamamış, Erzurumdaydı satamadım 4 ay dedi ne veriyorsan al git dedi anlaştıkAnakart çok ucuza gelmiş hangi siteden aldın. Parçaları tek seferde mi aldın, test edebilmek için
O da tuzu biberi turkiyedesin hocam normal.Evet hocam biraz öyle oldu taksit falan da girdi işin içine bedavadan biraz daha pahalı