Neler Yeni

Sonunda! Yeni kasa 2022 Subaru Impreza Wrx tanıtıldı!

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Yani sadece banamı öyle geliyor bilmiyorum ama subaru deyince aklıma çok başka şeyler geliyor bunu görünce volvo da aklıma ne geliyorsa o çok çirkin ben beğenmedim yakışmamış

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

rookie27

80+ Gold
Yıllardan sonra sonunda Subaru Impreza WRX yenilendi. Fakat üzücü olan nokta ise yine önceki nesil WRX ile nerdeyse aynı gücü üretiyor.2.4 F4 271BG 350Tork motor ile geliyor ve şanzıman seçenekleri ise 6 vites manuel veya 8 vites otomatik olarak seçim yapabiliyorsunuz. Tasarım noktasına gelirsek bence bu yeni jenerasyon WRX çok çirkin olmuş. Arkası Honda Civic çakması gibi duruyor yani kısaca eski impreza wrx ın havası bu araçta yok. Bu araç hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce bu arabanın tasarımı güzelmi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Olmamış arkası bildiğin Egea zaten kopyala yapıştır.
İçi Megane Tesla havasında.
Önden de hafif Yeni Jettalara benzemiş genel anlamda kötü ben beğenmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Passat saplar bu arada.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enis Solak

(Evo)lution

80+ Bronze
Olmamış arkası bildiğin Egea zaten kopyala yapıştır.
İçi Megane Tesla havasında.
Önden de hafif Yeni Jettalara benzemiş genel anlamda kötü ben beğenmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Passat saplar bu arada.
Passat ın 2.0 TSI (272BG) 4 Motion modeline stage 1 yazılım atılırsa rahatlıkla bu arabayı tokat manyağı yapar.

PalaDayı

80+
Yıllardan sonra sonunda Subaru Impreza WRX yenilendi. Fakat üzücü olan nokta ise yine önceki nesil WRX ile nerdeyse aynı gücü üretiyor.2.4 F4 271BG 350Tork motor ile geliyor ve şanzıman seçenekleri ise 6 vites manuel veya 8 vites otomatik olarak seçim yapabiliyorsunuz. Tasarım noktasına gelirsek bence bu yeni jenerasyon WRX çok çirkin olmuş. Arkası Honda Civic çakması gibi duruyor yani kısaca eski impreza wrx ın havası bu araçta yok. Bu araç hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce bu arabanın tasarımı güzelmi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu tasarımı nasıl onaylatıp tanıtmaya yüz bulmuşlar anlamadım

Top Bottom