Yanlış biliyo olabilirim ama fifada ps harici bir platformdan girip cihazına kol bağlarsan bütün kollar xbox kolu olarak gözüküyor umarım anlatabilmişimdiryeni kol aldım trendyoldan orjinal mi değilmi derken orjinal yüksek ihtimalle ama fifa 22 de xbox kolu olarak görüyor steamde ps5 kolu olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
anladım anladım da başkaları çözmüş bu durumu da ben yapamadım işte orjinal mi değil mi onu nasıl anlayabilirim bi fikrin varmıYanlış biliyo olabilirim ama fifada ps harici bir platformdan girip cihazına kol bağlarsan bütün kollar xbox kolu olarak gözüküyor umarım anlatabilmişimdir
Hocam tam bilmiyorum ama cihazın arkasında seri no yazıyor olmalı o seri noyu sony yetkili servisini arayıp sorarsanız onlar orijinal olup olmadığını söyleranladım anladım da başkaları çözmüş bu durumu da ben yapamadım işte orjinal mi değil mi onu nasıl anlayabilirim bi fikrin varmı
Yok PlayStation kollarını görüyor.Yanlış biliyo olabilirim ama fifada ps harici bir platformdan girip cihazına kol bağlarsan bütün kollar xbox kolu olarak gözüküyor umarım anlatabilmişimdir
Hocam başka bir cihazdan girince görüyormu emin değilimYok PlayStation kollarını görüyor.
Görüyor. Hata olabilir. Normalde dualsense ide dualschock uda görüyorHocam başka bir cihazdan girince görüyormu emin değilim
Bilgi için teşekkürler hocamGörüyor. Hata olabilir. Normalde dualsense ide dualschock uda görüyor
yardımcı olabilir misin acaba dc üzerindenGörüyor. Hata olabilir. Normalde dualsense ide dualschock uda görüyor
Sorun fifa da yanlış gözükmesi mi? Ve kablolu ve kablosuz iki türlü de denedin mi?yardımcı olabilir misin acaba dc üzerinden
yeni kol aldım trendyoldan orjinal mi değilmi derken orjinal yüksek ihtimalle ama fifa 22 de xbox kolu olarak görüyor steamde ps5 kolu olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim