Neler Yeni

SONY DUALSENSE EDGE ALMAYA DEĞER Mİ?

Reaksiyon skoru
60
Çok araştırdım da hala bi kaynak bulamadım aklımıda kurcalıyor ben fifa oynayan birisiyim online, başka yarış yada arada hikayeli oyunlarda oynuyorum, normal dualsense ile arasında gerçekten fark nedir? Online maçlar yaptığım için bi fark olucakmı benim için? 12k fiyatı almaya değer mi kafamı kurcalıyor, normal kol ile arasında tuş hassasiyeti yada hz aralıkları varmıdır

ben ekstra tuşlar falan var diye biliyorum, dualsense geç iletiyor edge hızlı iletiyor diye bişey duymadım. fifa online oynuyosan nerden oynadığın önemli. Senin alacağın en düşük ping 32 35 falandır bağlandığın sunucular hep uzakta. Ayrıca tvden falan oynuyosan input lagdan dolayı her şey dahada geç olur. Güzel bi monitör ve güzel bi ping değeri sana yeter

Çok araştırdım da hala bi kaynak bulamadım aklımıda kurcalıyor ben fifa oynayan birisiyim online, başka yarış yada arada hikayeli oyunlarda oynuyorum, normal dualsense ile arasında gerçekten fark nedir? Online maçlar yaptığım için bi fark olucakmı benim için? 12k fiyatı almaya değer mi kafamı kurcalıyor, normal kol ile arasında tuş hassasiyeti yada hz aralıkları varmıdır
Yok. Onun verdiklerini 4 te 1 fiyatına verenler var.
Daha iyi bilenler vardır muhakkak ben uzmanı değilim ama gerek yok düşüncesindeyim.
@katipke Hocam anlıyor bu işlerden

12k bir kola vermem için kendi kendine oyunu oynaması lazım

O kadar fark etmez, eğer playstation oyuncusu değilseniz ve bu parayı verebiliyorsanız PC için flydigi Vader 4 pro alın

Değmez. Alan arkadaşımdan biliyorum, bir dönem ben de kullandım. Hiç önermem. Dualsense alıp içini modlamanız çok daha iyi bir seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ben dış kasasını da değiştirdim.

30.Yıl olan eskiden standart Beyaz kontrolcüydü.

Diğeri de Mavi kontrolcüydü. Ekstra buton koydum.

Sana da aynısını öneririm. Fiyat olarak ne kadara patladı inan hatırlamıyorum baya oldu yapalı ama eminim ki daha ucuzdur Dualsense Edge'den.

Ekler

• IMG_0635.webp
    IMG_0635.webp
    297.3 KB · Hit: 3
  • IMG_0636.webp
    IMG_0636.webp
    211.9 KB · Hit: 2
  • 7F5F432C-BBF1-470F-98C0-32B3E323792A.webp
    7F5F432C-BBF1-470F-98C0-32B3E323792A.webp
    197.1 KB · Hit: 4
  • IMG_0680.webp
    IMG_0680.webp
    194 KB · Hit: 3
  • IMG_0681.webp
    IMG_0681.webp
    398.9 KB · Hit: 3
İsminde edge ve elit olan hiçbir kontrolcüyü almaya değmez.

ben ekstra tuşlar falan var diye biliyorum, dualsense geç iletiyor edge hızlı iletiyor diye bişey duymadım. fifa online oynuyosan nerden oynadığın önemli. Senin alacağın en düşük ping 32 35 falandır bağlandığın sunucular hep uzakta. Ayrıca tvden falan oynuyosan input lagdan dolayı her şey dahada geç olur. Güzel bi monitör ve güzel bi ping değeri sana yeter

O kadar fark etmez, eğer playstation oyuncusu değilseniz ve bu parayı verebiliyorsanız PC için flydigi Vader 4 pro alın
Pc ile derdim yok pubg takılıyorum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,688
Üyeler
173,412
Son üye
metehan28223
Geri