Neler Yeni

Sony INZONE M9 Monitör Nereden Bulunur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre
Merhaba arkadaşlar, Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum.

Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer bu monitörü satın alabileceğim bir yer, güvenilir bir platform ya da herhangi bir alternatif hakkında bilginiz varsa benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Benim gibi arayan başka kişiler de varsa burada paylaşım yaparak birbirimize destek olabiliriz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
bilkom gibi sony distrübütörlerine (belki tv satan bayiler gibi) tek tek mesaj atsan anca öğrenirsin, ama fiyatı hoş olmaz heralde, fiyatı hoş olcak olsa çoktan getirirlerdi, belki talep üstüne 1 stok çekerler ama usd+kdv fiyat çekmeleri muhtemel

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilkom gibi sony distrübütörlerine (belki tv satan bayiler gibi) tek tek mesaj atsan anca öğrenirsin, ama fiyatı hoş olmaz heralde, fiyatı hoş olcak olsa çoktan getirirlerdi, belki talep üstüne 1 stok çekerler ama usd+kdv fiyat çekmeleri muhtemel
Öyle olursa gerçekten değmez gibi 900usd+KDV ortalama 38-39 Bin TL tutar onun yerine OLED modellere yönelirim. Teşekkür ederim.

Top Bottom