Barisguzel1
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
Arkadaşlar Sony ürünleri piyasada görmedim bir tek PS5 gördüm oda Türkçe yazılar yok kutuda Sony Türkiye'den çekildi mi?
Arkadaşlar Sony ürünleri piyasada görmedim bir tek PS5 gördüm oda Türkçe yazılar yok kutuda Sony Türkiye'den çekildi mi?
Sony devri bitti mi yani ?1 sene falan oldu çekileli.
Sony devri bitti mi yani ?
Ne zaman bitti ?Sony devri Türkiye'de biteli çok oluyor. Sadece resmiyete döktüler o kadar.
Dostum bi kac sene oldu sony eurasia garantisi vs vs hersey gitti iste. Insanlar yurt disindan getirip kendileri garanti veriyor.Ne zaman bitti ?
Ne zaman bitti ?
Sony kendisi olarak çekileli çok oldu, ofisini falan kapattı. Burada ki yetkilerini bilkom a devretti, onlar ilgileniyor.Arkadaşlar Sony ürünleri piyasada görmedim bir tek PS5 gördüm oda Türkçe yazılar yok kutuda Sony Türkiye'den çekildi mi?
Ohoooooo Atı alan Üsküdar’ı geçtiArkadaşlar Sony ürünleri piyasada görmedim bir tek PS5 gördüm oda Türkçe yazılar yok kutuda Sony Türkiye'den çekildi mi?
günaydın hocamArkadaşlar Sony ürünleri piyasada görmedim bir tek PS5 gördüm oda Türkçe yazılar yok kutuda Sony Türkiye'den çekildi mi?