Neler Yeni

Sony WI-C310 kulaklik nasil?

DarkSweet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Omer
Oncelikle foruma yeni kayit oldum ve ilk konum, herkese merhabalar. Sony'nin WI-C310 modelini satin aldim. Alirken kararsiz kaldim, birazda aceleci. Birkac sorum olacak, bilgisi olanlar cevaplar ise cok makbule gecer. Sorularım;

• Kulakligi 200 liraya aldim daha iyi bir kulaklik bulunabilir mi bu fiyata?
  • Ozellikle Bass'lari seven birini tatmin edebilir mi?
  • Kulakta rahat hissini ve dusmeyecek hissini veriyor mu?
  • Baglanti sirasinda sorunlar yasaniyor mu? (Bluetooth)
  • Sarji iyi dayaniyor mu?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Kulaklığı kullanmadığım için ilk sorun hariç diğer sorularına cevap veremiyeceğim.
Kulaklık fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık, hayırlı olsun. Diğer sorularının cevabını da internette, youtube'da kullanıcı incelemelerinden edinebilirsin.

DarkSweet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Omer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı kullanmadığım için ilk sorun hariç diğer sorularına cevap veremiyeceğim.
Kulaklık fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık, hayırlı olsun. Diğer sorularının cevabını da internette, youtube'da kullanıcı incelemelerinden edinebilirsin.
Hocam, kulaklik elime ulasti ve sesi gercekten cok basariliri beni tatmin etti fazlasiyla. Yavas yavas kurcaliyorum. Ama bir sorun var gibi kulakligin mikrofonu acik oldugunda ortamdaki ses mikrofondan tekrar bana geliyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Hocam, kulaklik elime ulasti ve sesi gercekten cok basariliri beni tatmin etti fazlasiyla. Yavas yavas kurcaliyorum. Ama bir sorun var gibi kulakligin mikrofonu acik oldugunda ortamdaki ses mikrofondan tekrar bana geliyor.
Ucuz etin yahnisi olur oda artık dostum :) Samsungun bu fiyatta böyle bir kulaklığı mükemmel olmaz zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,561
Üyeler
167,154
Son üye
Nihatonur
Top Bottom