ibolazs 80+ Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 35 7 Aralık 2024 #1 mouse driverına giremiyorum her zamanki gibi giriş yapmaya çalıştığımda bu oluyor Ekler sora.png 238 KB · Hit: 70
Nezha 80+ Silver Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 2,897 Reaksiyon skoru 1,313 7 Aralık 2024 #2 Firmware eski güncelleyin tekrar deneyin diyor. Sitesinde güncel firmware varsa yükleyin deneyin.
ibolazs 80+ Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 35 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nezha yazmış: Firmware eski güncelleyin tekrar deneyin diyor. Sitesinde güncel firmware varsa yükleyin deneyin. Devamı için tıklayın... onu yapmayı denedim böyle bişey çıkıyo ve indirmiyo sürekli windows hata sesi çıkıyo Ekler firmware.png 15.8 KB · Hit: 55
Nezha yazmış: Firmware eski güncelleyin tekrar deneyin diyor. Sitesinde güncel firmware varsa yükleyin deneyin. Devamı için tıklayın... onu yapmayı denedim böyle bişey çıkıyo ve indirmiyo sürekli windows hata sesi çıkıyo
H halilzsa 80+ Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 20 Aralık 2024 #4 ibolazs yazmış: onu yapmayı denedim böyle bişey çıkıyo ve indirmiyo sürekli windows hata sesi çıkıyo Devamı için tıklayın... merhabalar hala bir cozum bulabildiniz mi bende aynı sorunu yasıyorumda
ibolazs yazmış: onu yapmayı denedim böyle bişey çıkıyo ve indirmiyo sürekli windows hata sesi çıkıyo Devamı için tıklayın... merhabalar hala bir cozum bulabildiniz mi bende aynı sorunu yasıyorumda
ibolazs 80+ Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 35 22 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 halilzsa yazmış: merhabalar hala bir cozum bulabildiniz mi bende aynı sorunu yasıyorumda Devamı için tıklayın... maalesef bulamadım
halilzsa yazmış: merhabalar hala bir cozum bulabildiniz mi bende aynı sorunu yasıyorumda Devamı için tıklayın... maalesef bulamadım