Neler Yeni

Sorumluluk sınavı hk.

Venom50

80+
Arkadaşlar 12. sınıfa geçtim sorumluluk sınavı sadece baraj derslerde oluyor değilmi yoksa diğer derslerdede var mı

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
bende o şekide biliyorum ama sorumluluk sınavı tarihleri açıklanmış normal derslerde vardı içinde ondan sordum
İşte mesela adamın ortalaması 50 nin altında ve tarihten ve fizikten kalmış diyelim.
O tarih ve fiziğin sorumluluk sınavına girip geçiyor.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
genel ortalaman 50in altındaysa kaldığın her dersten girersin.
ölüyü diriltmek gibi olucak biraz ama benim de 10dan kalma sorumluluklarım vardı bir kaçını verdikten sonra ortalamam 50 üstü oldu.Yine de diğerlerine girmeli miyim?(Edebiyat tan kalmadım)

Aware

80+ Silver
ölüyü diriltmek gibi olucak biraz ama benim de 10dan kalma sorumluluklarım vardı bir kaçını verdikten sonra ortalamam 50 üstü oldu.Yine de diğerlerine girmeli miyim?(Edebiyat tan kalmadım)
Girceksin tabii hepsinden geçmen lazım bu arada 6 aydan fazla olan konuları hortlatmak ban sebebi bilmediğini var sayıyorum.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
bende o şekide biliyorum ama sorumluluk sınavı tarihleri açıklanmış normal derslerde vardı içinde ondan sordum
Bazı özel temel liselerde müzik resim falan olmadığından ordan gelen öğrencilere o derslerin sorumluluk sınavları oluyor onları da görmüş olabilrisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom