Edebiyattan kalmadıysan ve genel ortalaman 50 nin altında değilse sorumluluk sınavına girmiyorsun.Arkadaşlar 12. sınıfa geçtim sorumluluk sınavı sadece baraj derslerde oluyor değilmi yoksa diğer derslerdede var mı
bende o şekide biliyorum ama sorumluluk sınavı tarihleri açıklanmış normal derslerde vardı içinde ondan sordumEdebiyattan kalmadıysan ve genel ortalaman 50 nin altında değilse sorumluluk sınavına girmiyorsun.
genel ortalaman 50in altındaysa kaldığın her dersten girersin.bende o şekide biliyorum ama sorumluluk sınavı tarihleri açıklanmış normal derslerde vardı içinde ondan sordum
Eyw dostum yüreğime su serptingenel ortalaman 50in altındaysa kaldığın her dersten girersin.
İşte mesela adamın ortalaması 50 nin altında ve tarihten ve fizikten kalmış diyelim.bende o şekide biliyorum ama sorumluluk sınavı tarihleri açıklanmış normal derslerde vardı içinde ondan sordum
ölüyü diriltmek gibi olucak biraz ama benim de 10dan kalma sorumluluklarım vardı bir kaçını verdikten sonra ortalamam 50 üstü oldu.Yine de diğerlerine girmeli miyim?(Edebiyat tan kalmadım)genel ortalaman 50in altındaysa kaldığın her dersten girersin.
Girceksin tabii hepsinden geçmen lazım bu arada 6 aydan fazla olan konuları hortlatmak ban sebebi bilmediğini var sayıyorum.ölüyü diriltmek gibi olucak biraz ama benim de 10dan kalma sorumluluklarım vardı bir kaçını verdikten sonra ortalamam 50 üstü oldu.Yine de diğerlerine girmeli miyim?(Edebiyat tan kalmadım)
Bazı özel temel liselerde müzik resim falan olmadığından ordan gelen öğrencilere o derslerin sorumluluk sınavları oluyor onları da görmüş olabilrisinbende o şekide biliyorum ama sorumluluk sınavı tarihleri açıklanmış normal derslerde vardı içinde ondan sordum
bilmiyordum sağolGirceksin tabii hepsinden geçmen lazım bu arada 6 aydan fazla olan konuları hortlatmak ban sebebi bilmediğini var sayıyorum.