sorumluluk sınavına girmiyorum ??

bugün liste yayınlandı ben yokum 1 dersten kalanlar hiç biri girmiyor çünkü çoğu arkadaşımda yok listede ver 1 dersten kalıp gircek kimse yok yanlarında kaldıkları ders yazıyor en az 3 dersten kalanlar giriyor sınava baktım ben bide sadece edebiyattan kalanlar giriyor

ben gircem diye bekliyordum şaşırdım :D
Edebiyattan kaldıysan giriyorsun.
Örneğin ilk dönem edebiyat ortalaman 45, ikinci dönem ortalaman 50 kaldın demektir. Bundan dolayı sorumluluk sınavına girersin.
Fakat ilk dönem 45, ikinci dönem 55 bunların ortalaması 50 yapar geçersin dersten girmezsin sınava.
Sen hangi dersten kaldın?

tamam tamam coğrafyadan kalan sendin demekki hatırladım girmezsin demiştim hani bir ihtimal girersin demiştim girmemişsin iyi bari
ayn iyi ki girmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edebiyattan kaldıysan giriyorsun.
Örneğin ilk dönem edebiyat ortalaman 45, ikinci dönem ortalaman 50 kaldın demektir. Bundan dolayı sorumluluk sınavına girersin.
Fakat ilk dönem 45, ikinci dönem 55 bunların ortalaması 50 yapar geçersin dersten girmezsin sınava.
Sen hangi dersten kaldın?
çoğrafya

knk benim için konfor teknoloji ve premuimluk önce geliyor sonra hız
Bu arabanın içindeki konfor ve teknoloji çoğu yeni kasa araca fark atar. He tabii birde o harika V12 sesi var. :peepokalp::peepokalp:

İlk ve ikinci dönem ortalaman nedir?
2.döneme girmedim isteğe bağlıydıya istersen gir istersen 1.dönem notuylan geç ben öyle yaptım her dersim 50 nin üstüne ortalaması iyiydi derslerim genel ortalamam 73 dü sadece çoğrafyadan kaldım

2.döneme girmedim isteğe bağlıydıya istersen gir istersen 1.dönem notuylan geç ben öyle yaptım her dersim 50 nin üstüne ortalaması iyiydi derslerim genel ortalamam 73 dü sadece çoğrafyadan kaldım
Coğrafya ortalamanı soruyorum. :D
Zaten herkesi geçiriyorlar bu dönemde.

Sadece edebiyattan kaldım fakat gireceğim.

Bu arabanın içindeki konfor ve teknoloji çoğu yeni kasa araca fark atar. He tabii birde o harika V12 sesi var. :peepokalp::peepokalp:
knk anladım herkesin zevki ben böyle ekran mekranlı seviyorum mesela s class yeni c serisi felan o tarz benim için önemli olanlar mercedes alanları çoğu hız için almıyor ki hız için araba alsam bu fiyatlarda olmazssa bmw audi felan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece edebiyattan kaldım fakat gireceğim.
edabiyyttan girmek zorundasın onu geçemezsen diploma alamazsın
Coğrafya ortalamanı soruyorum. :D
Zaten herkesi geçiriyorlar bu dönemde.
43

knk anladım herkesin zevki ben böyle ekran mekranlı seviyorum mesela s class yeni c serisi felan o tarz benim için önemli olanlar mercedes alanları çoğu hız için almıyor ki hız için araba alsam bu fiyatlarda olmazssa bmw audi felan var
Şaka yapıyorum dostum, tabii ki zevkler tartışılmaz. :peepokalp:

Ama V12 motor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,388
Üyeler
188,928
Son üye
AliBeyRS
Geri