Neler Yeni

Sorumluluk Sınavından Geçemesemde Belge Alırmıyım ?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
beyler 11. sınıfa gidiyorum 10. sınıfta edebiyattan sorumluluk sınavına kaldım çarşamba günü sınavım var sorumluluk sınavından geçemesemde belge alırmıyım (böyle bişey varmı )ortalamam 87 takdir alıyorum

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
beyler 11. sınıfa gidiyorum 10. sınıfta edebiyattan sorumluluk sınavına kaldım çarşamba günü sınavım var sorumluluk sınavından geçemesemde belge alırmıyım (böyle bişey varmı )ortalamam 87 takdir alıyorum
"Ortalaman 50 ve üzeriyse, sorumluluk sınavından geçmişsin kalmışsın bir önemi yok. Ha edebiyat dersiyse, diplomayı alamazsın, geçene kadar"

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Yok öyle bir şey 2 Sorumluluk giriyosun 2 sindende geçemezsen senin için çok sıkıntılı olur beb girdim 51 alıp çıktım edebiyat yine

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
12. sınıfın sonuna kadar veremez isen mezun olamıyor diploma alamıyorsun belge kısmında sıkıntı yapmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok öyle bir şey 2 Sorumluluk giriyosun 2 sindende geçemezsen senin için çok sıkıntılı olur beb girdim 51 alıp çıktım edebiyat yine
ben 8 kere girdim 8.de geçtim :D 9 10 11 3 x 8 desek baya bi sınava girdim galiba

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
10.sınıfta kaldığın için alabilirsin.
Fakat 12.sınıfın sonuna kadar Edebiyat dersinden geçmen gerekiyor. Yoksa mezun olamıyorsun.

Top Bottom