OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
2 dersten kaldım matematikde defterim full derste tahtaya kalkan bir öğrenciyim beni kaldırmaz sınıfta ders içi performansı en düşük benmişim 45 30 sınıfda ders içi performans en düşük bende benim üstümdeki sınıfta kalan bir öğrenci 60-65 vermiş insanlar bazen çok hak yiyorlar sınavlara kötü hazırlandım hasta hasta gidince odaklanmadan kağıt verip uyudum neye hazırlancam sorumlulu sınavında
coğrafyada ise hoca yanımdaki kız , arkadaşımla samimi olduğum için bana düşük puan vermiş kötüyüm ne diyim çabalamayamıyorum diğer derslerim 56 93 arası gidip geliyor kalmıyorum ama bu derslerde ortalamam 50 nin altında nasıl çalışmalıyım ilk kez gircem okul haziran sorumluluk sınavı listesi vermiş burda matematik gözükmüyor naapmalıyım
coğrafyada ise hoca yanımdaki kız , arkadaşımla samimi olduğum için bana düşük puan vermiş kötüyüm ne diyim çabalamayamıyorum diğer derslerim 56 93 arası gidip geliyor kalmıyorum ama bu derslerde ortalamam 50 nin altında nasıl çalışmalıyım ilk kez gircem okul haziran sorumluluk sınavı listesi vermiş burda matematik gözükmüyor naapmalıyım