Neler Yeni

Sorumluluk Sınavları

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
ben 9.sınıfım kolum kırık ve hastaydım sonradan biyoloji yazılısına girdim hoca beni öğretmenler hocasına çekip a4 kağıdı verip 6 soru yazdırdı yapamadım biyolojiden kaldım ortalamam 78 10.sınıfta biyolojiden yazılıyamı gircem sorumlu olarakmı geçtim hocadan nefret ediyorum arınma gecesi olsa bağlayıp işkence ederim o derece
dostum sorumlu olarak geçmiyorsun. sorumlu olarak geçeceğim ders eğer kalırsan edebiyat. baraj dersleri geçtiğin sürece ve ortamalan 50nin üstünde olduğu sürece geciyorsun

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
dostum çalışsın çalışsın da sorumluluk sınavlarına yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta var sorulacak konulara göre çalışması lazım tüm döneme çalışmaya kalkarsa işin sonu gelmex
bilmiyorum ki hangi konular telim bozuk whatsappa giremiyorum instadan yazdım bakmadılar

AIPX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Her Neyse
bizim matematikçiden proje aldım. proje ise 1 test kitabı bitirmekti bitirdim verdim yıl sonu , döndü bana dedi ki kimse benim projemden 70 üstü almadı sana da 65 veriyorum dedi o andan itibaren her aklıma geldiği zaman söverim :)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
dostum çalışsın çalışsın da sorumluluk sınavlarına yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta var sorulacak konulara göre çalışması lazım tüm döneme çalışmaya kalkarsa işin sonu gelmex
evet 24 ünde gircem

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
hocam puanım lgs puanım 400 ortalamamda çoğu anadolu lisesine yetiyor ama sağlık meslek okuyorum sor bi neden bence sorma tercihimi kendimin yapmadığı aklıma geliyor
Bende 419 fen lisesi rahattı fakat uzaktı yinede sosyal bilimler seçtim en iyi sosyal bilimler liselerinden 423 le idi sonradan düştü

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
bizim matematikçiden proje aldım. proje ise 1 test kitabı bitirmekti bitirdim verdim yıl sonu , döndü bana dedi ki kimse benim projemden 70 üstü almadı sana da 65 veriyorum dedi o andan itibaren her aklıma geldiği zaman söverim :)
benimde projem varda hoca mayıs gibi getirin dedi mayıs ayı bitti ben hala ödeve bakmadım fsgıAD

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
bilmiyorum ki hangi konular telim bozuk whatsappa giremiyorum instadan yazdım bakmadılar
ortalamayi yükseltmek için gireceksen bence hiç uğraşma hem daha kazık soruyorlar hem de sınava kalmış zaten 1 hafta. her türlü geçiyorsun zaten sorumlu değilsin o derslerden. ha ortalamami yükseltcem dersen bilemem.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şu klavye çok sıkıntı teeldonda

Ben hazırlıkta böyleyim 9.da ne olur acaba,? Bence sınava çalış mecburi durum eğer sınıfı geceniliyorsan Riske atma mecbjriyse calian lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçıncı sınıf
Üni :D 2.sınıf. Lisede 93-96 arası dolandım hep ben.
Fen lisesininde katkısı var tabi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler