Sorumluluk Sınavları

ben 9.sınıfım kolum kırık ve hastaydım sonradan biyoloji yazılısına girdim hoca beni öğretmenler hocasına çekip a4 kağıdı verip 6 soru yazdırdı yapamadım biyolojiden kaldım ortalamam 78 10.sınıfta biyolojiden yazılıyamı gircem sorumlu olarakmı geçtim hocadan nefret ediyorum arınma gecesi olsa bağlayıp işkence ederim o derece
dostum sorumlu olarak geçmiyorsun. sorumlu olarak geçeceğim ders eğer kalırsan edebiyat. baraj dersleri geçtiğin sürece ve ortamalan 50nin üstünde olduğu sürece geciyorsun

dostum çalışsın çalışsın da sorumluluk sınavlarına yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta var sorulacak konulara göre çalışması lazım tüm döneme çalışmaya kalkarsa işin sonu gelmex
bilmiyorum ki hangi konular telim bozuk whatsappa giremiyorum instadan yazdım bakmadılar

bizim matematikçiden proje aldım. proje ise 1 test kitabı bitirmekti bitirdim verdim yıl sonu , döndü bana dedi ki kimse benim projemden 70 üstü almadı sana da 65 veriyorum dedi o andan itibaren her aklıma geldiği zaman söverim (:

dostum çalışsın çalışsın da sorumluluk sınavlarına yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta var sorulacak konulara göre çalışması lazım tüm döneme çalışmaya kalkarsa işin sonu gelmex
evet 24 ünde gircem

hocam puanım lgs puanım 400 ortalamamda çoğu anadolu lisesine yetiyor ama sağlık meslek okuyorum sor bi neden bence sorma tercihimi kendimin yapmadığı aklıma geliyor
Bende 419 fen lisesi rahattı fakat uzaktı yinede sosyal bilimler seçtim en iyi sosyal bilimler liselerinden 423 le idi sonradan düştü

bizim matematikçiden proje aldım. proje ise 1 test kitabı bitirmekti bitirdim verdim yıl sonu , döndü bana dedi ki kimse benim projemden 70 üstü almadı sana da 65 veriyorum dedi o andan itibaren her aklıma geldiği zaman söverim :)
benimde projem varda hoca mayıs gibi getirin dedi mayıs ayı bitti ben hala ödeve bakmadım fsgıAD

bilmiyorum ki hangi konular telim bozuk whatsappa giremiyorum instadan yazdım bakmadılar
ortalamayi yükseltmek için gireceksen bence hiç uğraşma hem daha kazık soruyorlar hem de sınava kalmış zaten 1 hafta. her türlü geçiyorsun zaten sorumlu değilsin o derslerden. ha ortalamami yükseltcem dersen bilemem.

Şu klavye çok sıkıntı teeldonda

Ben hazırlıkta böyleyim 9.da ne olur acaba,? Bence sınava çalış mecburi durum eğer sınıfı geceniliyorsan Riske atma mecbjriyse calian lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçıncı sınıf
Üni :D 2.sınıf. Lisede 93-96 arası dolandım hep ben.
Fen lisesininde katkısı var tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,867
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri