Neler Yeni

Sorumluluk Sınavları

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Üni :D 2.sınıf. Lisede 93-96 arası dolandım hep ben.
Fen lisesininde katkısı var tabi.
hocam meslek bi ayrı denilenler var ben butterfly taşıyorum okul çıkışında kavgalar ve ben ne kavgaya girdim ne olaya karıştım meslek ayrı ben geçen seneye kadar keko değildim bu sene havasından mıdır ezilen eziliyor büyük balık küçük balığı yiyor bu yüzden birraz adam gibi duruyum derdindeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dua en büyük temenni tevekkül en önemlisi Kısa özetler al hocanın tarzına uygun soru çöz bu seneyi atlatirisn
teşekkür ederim planlarıma göre bu hafta novaya çıkcaktım csde oda suya düştü

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
bence dediğim gibi eğer bugüne kadar hazırlanmadiysan hiç girme çok daha zor soruyorlar. ortalamani max 0.5 puan etkiler alacağın puan eğer 100 almazsan tabi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hocam meslek bi ayrı denilenler var ben butterfly taşıyorum okul çıkışında kavgalar ve ben ne kavgaya girdim ne olaya karıştım meslek ayrı ben geçen seneye kadar keko değildim bu sene havasından mıdır ezilen eziliyor büyük balık küçük balığı yiyor bu yüzden birraz adam gibi duruyum derdindeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim planlarıma göre bu hafta novaya çıkcaktım csde
Keko modunu açacan anlaşılan :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Üni :D 2.sınıf. Lisede 93-96 arası dolandım hep ben.
Fen lisesininde katkısı var tabi.
Bende gidecektim uzaktı okul zamanları yine forumda olurum diğer türlü yurt sıkıntısı olurdu
Ama değer bu forum için fen lisesinden vazgeçtim
(Ryzen 7 2700 alacağıma r5 3600x alırım ryzen 7 yi 419 puanimla olma fen lisesi düşünün ryzen 5 i fen lisesi olmazsa bile yerine göre çok iyi lise)

samet4747

80+ Platinum
benim genel ortalama kurtarıyor ama edebiyat ortalaması 40 olduğu için sorumluluk sınavım var

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Keko modunu açacan anlaşılan :D
yok hocam ben onlar gibi değilim ben ezilmemek için kekoyum bir nevi okulda hayatta kalmak için ama yaşadıklarım insanca değil uzun eşşek oynaken çocuğun çenesine tekme geldi ben izliyordum orda bir enerji var Allah tan gelen onu içine çeken keko oluyor

Top Bottom