Sorumluluk Sınavları

Üni :D 2.sınıf. Lisede 93-96 arası dolandım hep ben.
Fen lisesininde katkısı var tabi.
hocam meslek bi ayrı denilenler var ben butterfly taşıyorum okul çıkışında kavgalar ve ben ne kavgaya girdim ne olaya karıştım meslek ayrı ben geçen seneye kadar keko değildim bu sene havasından mıdır ezilen eziliyor büyük balık küçük balığı yiyor bu yüzden birraz adam gibi duruyum derdindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dua en büyük temenni tevekkül en önemlisi Kısa özetler al hocanın tarzına uygun soru çöz bu seneyi atlatirisn
teşekkür ederim planlarıma göre bu hafta novaya çıkcaktım csde oda suya düştü

bence dediğim gibi eğer bugüne kadar hazırlanmadiysan hiç girme çok daha zor soruyorlar. ortalamani max 0.5 puan etkiler alacağın puan eğer 100 almazsan tabi

hocam meslek bi ayrı denilenler var ben butterfly taşıyorum okul çıkışında kavgalar ve ben ne kavgaya girdim ne olaya karıştım meslek ayrı ben geçen seneye kadar keko değildim bu sene havasından mıdır ezilen eziliyor büyük balık küçük balığı yiyor bu yüzden birraz adam gibi duruyum derdindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim planlarıma göre bu hafta novaya çıkcaktım csde
Keko modunu açacan anlaşılan :D

Üni :D 2.sınıf. Lisede 93-96 arası dolandım hep ben.
Fen lisesininde katkısı var tabi.
Bende gidecektim uzaktı okul zamanları yine forumda olurum diğer türlü yurt sıkıntısı olurdu
Ama değer bu forum için fen lisesinden vazgeçtim
(Ryzen 7 2700 alacağıma r5 3600x alırım ryzen 7 yi 419 puanimla olma fen lisesi düşünün ryzen 5 i fen lisesi olmazsa bile yerine göre çok iyi lise)

benim genel ortalama kurtarıyor ama edebiyat ortalaması 40 olduğu için sorumluluk sınavım var

Keko modunu açacan anlaşılan :D
yok hocam ben onlar gibi değilim ben ezilmemek için kekoyum bir nevi okulda hayatta kalmak için ama yaşadıklarım insanca değil uzun eşşek oynaken çocuğun çenesine tekme geldi ben izliyordum orda bir enerji var Allah tan gelen onu içine çeken keko oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,024
Üyeler
187,764
Son üye
Dondurmacı
Geri