Neler Yeni

Sorun yaşarmıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Karaderili
Ekran kartı: AMD Radeon RX 570 OC 8GB 256 BİT
İşlemci: İntel G4560
ANAKART: MSI 110 DDR4 2133Mhz
Ram: 8Gb DDR4
Bu sistemi 2. el olarak alacağım birde nagas g666 500w psulu bir kasası var.

Ekran Kartı Çok güçlü aksine işlemci sönük kalıyor ben bu sistemi alınca csgo valorant lol gibi oyunları oynamak istiyorum başlangıçta ama netten baktığımda darboğazla ilgili sıkıntılar çıkıyor karşıma csgo valorant lol gibi oyunlar düşük gereksinimli oyunlar darboğaz yaşarmıyım

En sık csgo oynayacağım ve ayarlar:
Çözünürlük : 1024x768 veya 1280x960 kullanacağım
Keskinliği Yumuşatma modu: 4X MSAA
DOKU FİLTRELEME MODU: EŞYÖNSÜZ SÜZME 4X
DİĞER AYARLAR EN LOW DA OLACAK

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
ayarları düşürdükçe yük işlemciye biner o yüzden siz kıstıkça darboğaz artacaktır onu bilin.

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
Ekran kartı: AMD Radeon RX 570 OC 8GB 256 BİT
İşlemci: İntel G4560
ANAKART: MSI 110 DDR4 2133Mhz
RAM: 8Gb DDR4
Bu sistemi 2. el olarak alacağım birde nagas g666 500w psulu bir kasası var.

Ekran Kartı Çok güçlü aksine işlemci sönük kalıyor ben bu sistemi alınca csgo valorant lol gibi oyunları oynamak istiyorum başlangıçta ama netten baktığımda darboğazla ilgili sıkıntılar çıkıyor karşıma csgo valorant lol gibi oyunlar düşük gereksinimli oyunlar darboğaz yaşarmıyım

En sık csgo oynayacağım ve ayarlar:
Çözünürlük : 1024x768 veya 1280x960 kullanacağım
Keskinliği Yumuşatma modu: 4X MSAA
DOKU FİLTRELEME MODU: EŞYÖNSÜZ SÜZME 4X
DİĞER AYARLAR EN LOW DA OLACAK
biraz daha bekleyip işlemci ve psu yu deiştirmeni öneririm sıkıntı yaşayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Karaderili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarları düşürdükçe yük işlemciye biner o yüzden siz kıstıkça darboğaz artacaktır onu bilin.
Peki (eğer csgo hakkında bilginiz varsa ) lowa aldığım ayarlardan hangilerini yükseltmeliyim.Faceit adlı platformda level kasmak istiyorum görsellik yüzünden geride kalmak istemiyorum .Oyunuma etki etmeyecek yada iyi yönde etki edecek ayarlar önerebilir misiniz? ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz daha bekleyip işlemci ve PSU yu deiştirmeni öneririm sıkıntı yaşayabilirsin
2. el buldum bu bilgisayarı hemen yan mahallede vegayet ucuz bir fiyatı var aldıktan sonra en azından csgoda drop vb. şeylerle uğraşmamak istiyorum 1 1.5 yıl dayandırsın beni bu oyunda ilerde ondan sonra değiştireceğim zaten

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Peki (eğer csgo hakkında bilginiz varsa ) lowa aldığım ayarlardan hangilerini yükseltmeliyim.Faceit adlı platformda level kasmak istiyorum görsellik yüzünden geride kalmak istemiyorum .Oyunuma etki etmeyecek yada iyi yönde etki edecek ayarlar önerebilir misiniz? ??
Pek bi bilgim yok oyunla alakalı ancak msaa fxaa gibi ayarlar ekran kartına yük bindirir ve kenar tırtıklarını yok eder bu tarz ayarları açarsan hem darboğaz azalır hemde kenar hataları düzelir. ama oyun içi kaliteyi arttırmak için başka ayarlar yapman gerekicektir msaa fxaa gibi ayarlar grafikleri arttırmaz çevre dokusunun kenarlarını pürüzsüz yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Karaderili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek bi bilgim yok oyunla alakalı ancak msaa fxaa gibi ayarlar ekran kartına yük bindirir ve kenar tırtıklarını yok eder bu tarz ayarları açarsan hem darboğaz azalır hemde kenar hataları düzelir. ama oyun içi kaliteyi arttırmak için başka ayarlar yapman gerekicektir msaa fxaa gibi ayarlar grafikleri arttırmaz çevre dokusunun kenarlarını pürüzsüz yapar.
Teşekkür Ederim Cevabınız için bu pc yi alsam 1 2 yıl kullansam sonra işlemciyi yükseltsem bu 1 2 yıl aralığında drop kasma vb. durumlar fazla yaşarmıyım ?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Kerem Eldes
Olay şu sen bütün ayarların hepsini yükselttikçe ani düşüşler azalır, ekran kartına daha çok yük biner. Senin ekran kartı cs go yu her şeyi maksimumda kaldırır. Çözünürlük ve ayarları olabildiğince yüksek tut.

Sanki çok az fiyat farkıyla daha iyi sistemler görmüştüm nerde oturuyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Karaderili
Olay şu sen bütün ayarların hepsini yükselttikçe ani düşüşler azalır, ekran kartına daha çok yük biner. Senin ekran kartı cs go yu her şeyi maksimumda kaldırır. Çözünürlük ve ayarları olabildiğince yüksek tut.

Sanki çok az fiyat farkıyla daha iyi sistemler görmüştüm nerde oturuyorsun?
Ekran kartının sıfır 1.5k tl zaten Tekirdağ civarında oturuyorum

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Kerem Eldes

jackboys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercüment Turhan
Dostum ekran kartının sıfır olduğunu pek sanmıyorum. Kanıtı falan varmı garantisi 2 yıl falan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Karaderili
Dostum ekran kartının sıfır olduğunu pek sanmıyorum. Kanıtı falan varmı garantisi 2 yıl falan?
Zaten sıfır değil ekran kartı ama az kullanılmış yazıyor yan mahallemde hemen elden alacağım orda stres testine falan sokup deniyeceğim

Top Bottom