sorunlu buDELL S2522HG 24.5″ 240Hz 1ms Fast IPS Adaptive-Sync Full HD Gaming Monitör
Hız İhtiyacını Karşıla Anlık Tepkime: Etkileyici seviyedeki 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareket eden görseller inanılmaz bir netlikte gözükür ve bu sayede oyun içinde daha hızlı tepkiler…www.gaming.gen.tr
çDell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Buna bakabilirsiniz.sorunlu bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ç
Buda aynıBuna bakabilirsiniz.
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nesi sorunlu ben kullanıyorum kaç aydırsorunlu bu
ç
ölü piksel çıkmadı bende ghosting falan da yok en üst hızda var diyolar ama ona da gerek yok valorant immo elodayım rahat rahat oynuyorumÖlu piksel çikma ihtimali çok ve ghosting var
Alienware 240hz alcam galiba sahibindenölü piksel çıkmadı bende ghosting falan da yok en üst hızda var diyolar ama ona da gerek yok valorant immo elodayım rahat rahat oynuyorum
o da dell’e aitAlienware 240hz alcam galiba sahibinden
Sorunlu felan değil , 1 ms gtg ve 240 hz ghosting yok bu monitörlerde ayrıca ghosting va panellerde olur genelde ips panelde çok çok az olur + ölü piksel çıkma ihtimali her monitörde vardır iyi forumlar.sorunlu bu
ç