Neler Yeni

Sorunsuz çalışıyordu temizledim çalışmıyor

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes

grasdiyas

80+ Silver
ramden kaynaklıdır bugün benimde başıma geldi soğutucyu montajlarken çıkarmıştım tam takmamışım iyiki kısa devre olmadı strese girmene gerek yok şuan eminim elin ayan titriyor sakince yap bişey olmaz

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Ram 2taneyse 1 tanesini çıkar dene eğer çalışırsa diğerkinide tak dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal sorun ram lerde tam takılıp takılmadığını kontrol et ve ram lere üfle bazen toz olunca da çalışmıyolar

Büyük ihtimal sorun ram lerde tam takılıp takılmadığını kontrol et ve ram lere üfle bazen toz olunca da çalışmıyolar
Ramları sildim ful ram olmadan denedim yine aynı sorunu veriyor

Ramleri kontrol eder misin ?
Kontrol ettim hocam sorun aynı ramı çıkardım denedim taktım denedim halen aynı

ramden kaynaklıdır bugün benimde başıma geldi soğutucyu montajlarken çıkarmıştım tam takmamışım iyiki kısa devre olmadı strese girmene gerek yok şuan eminim elin ayan titriyor sakince yap bişey olmaz
Ramları çıkarttım taktım ama aynı knk bilemiyorum ne yapacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
İrfan Yazıcı

Ekran hiç mi gelmiyor yoksa gelip gidiyor mu ?

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
oktay

Ramları çıkarttım taktım ama aynı knk bilemiyorum ne yapac
Hocam en son en son eski kasam da bu sorunu yaşamıştım işlemci kablosunı takmayı unutmuştum bi arada ramlerin arasında toz vardı üfledim gitti öyle çalıştırmıştım olmuştu fakat sizde hiç biri olmuyor anlamadım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Ekran hiç gelmiyor kasa fanı işlemci fanı ekran kartı fanı çalışıyor sadece ekran gelmiyor + klavye ve mouse ışıklarında gelmiyor
işlemcini söküp takma yaptınmı ? benmi anakart voltaj yemişti işlemciyide arızalandırdı aynı durumlar yaşadım başka anakarta geçtim öyle çalıştı işlemci ama yinede arızalıydı değiştirmek zorunda kaldım ramleri sök tak yapıp teker teker takarak deneyince çalışır genelde temizlikteki açılmamalar

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Hocam en son en son eski kasam da bu sorunu yaşamıştım işlemci kablosunı takmayı unutmuştum bi arada ramlerin arasında toz vardı üfledim gitti öyle çalıştırmıştım olmuştu fakat sizde hiç biri olmuyor anlamadım
Yarın tekrar deneyeceğim taktigimiz yerdeki yere toz kaçmış olabilir mi acaba cunki aşırı tozluydu full ufledim bilmiyorum valla kafayı siyiracam keşke hiç temizlemeseydim

işlemcini söküp takma yaptınmı ? benmi anakart voltaj yemişti işlemciyide arızalandırdı aynı durumlar yaşadım başka anakarta geçtim öyle çalıştı işlemci ama yinede arızalıydı değiştirmek zorunda kaldım ramleri sök tak yapıp teker teker takarak deneyince çalışır genelde temizlikteki açılmamalar
Knk kaç kere öyle yapıp denemem gerekiyor ramları 3 kere söküp taktım

Cihadbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihad
Ram ve ekran kartı slotlarını ve kendilerini kuru diş fırçasıyla temizleyip fön makinasıyla tozları püskürtün. Yine olmuyorsa ıslak mendille anakartı da temzilediyseniz muhtemelen kurumayan bir yer kısa devre yapmıştır.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Yarın tekrar deneyeceğim taktigimiz yerdeki yere toz kaçmış olabilir mi acaba cunki aşırı tozluydu full ufledim bilmiyorum valla kafayı siyiracam keşke hiç temizlemeseydim

Knk kaç kere öyle yapıp denemem gerekiyor ramları 3 kere söküp taktım
arkadaki fişleri komple sök bi bios pilini de çıkar ramleri çıkar 1 tane rami tak açma kapama tuşuna 15 20 saniye basıslı tut (fiş takılı değilken) 20 saniye geçince bırak fişleri tak pc yi çalıştır bakalım olcakmı

Top Bottom