Neler Yeni

Sorunum mousedan mı mousepadden mi

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Öncelikle kullandığım mousepad bu
Arkama bakmak için mouse u çok hızlı çevirince bi anda cross yukarı veya aşağı dönüyor yani anlatamadım ama aim kayıyor
Aslında şuan sorun değil çünkü mousepadin sadece fotoğrafta çizdiğim kısımda oluyor onuda mousepadi ters döndürerek çözdüm ters döndürüp soldaki siyah yeri kullanıyorum ama merak ettim mousemdan dolayı mı yoksa mousepadin kalitesizliği mi
Mouseum

Ekler

• Screenshot_20210422-043741_Opera.jpg
    Screenshot_20210422-043741_Opera.jpg
    134.9 KB · Hit: 31

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Arkama bakmak için mouse u çok hızlı çevirince bi anda cross yukarı veya aşağı dönüyor yani anlatamadım ama aim kayıyor
Aslında şuan sorun değil çünkü mousepadin sadece fotoğrafta çizdiğim kısımda oluyor onuda mousepadi ters döndürerek çözdüm ters döndürüp soldaki siyah yeri kullanıyorum ama merak ettim mousemdan dolayı mı yoksa mousepadin kalitesizliği mi
Mouseum
mouse düşük bütçeli olduğu için bazen mousepadin baskılı yerinde tutukluluk yapıyor olabilir ters kullanmanız iyi olr

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Mouseum
Mouse sensöründen kaynaklanıyor
Aynı sorun bende de vardı , mousepad siyah olmayınca algılamıyordu (everest sm 770)
Eğer bütçeniz varsa kesinlikle mouse değiştirin , çok fark ediyor
Çağ atlamış gibi oluyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom