LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
0Birisi 4.5 birisi 7.5 diyor hocam hangisi doğru cevap şimdi kafam iyice karıştı.
0Birisi 4.5 birisi 7.5 diyor hocam hangisi doğru cevap şimdi kafam iyice karıştı.
hocam bilgim yok hatırlayamıyorum tam0 bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o iş öyle değil
Bu yaptığın direnç olmaz mı?
Ben böyle biliyorum. Eminim derdim ama yanlış çıkar belki diyemiyorum.hocam bilgim yok hatırlayamıyorum tam
sınava girip çıkalı 8 ay oldu valla aklımda kalanlar bu şekilde
Hocam direnç hesaplıyorsunuz bunlar üreteçCevap 7.5 0 değil
tam tersi durummuydu hocam ?Ben böyle biliyorum. Eminim derdim ama yanlış çıkar belki diyemiyorum.
Ama bu direnç değil o yüzden 0 olur.
Hocam direnç hesaplıyorsunuz bunlar üreteç
Hocam 3 tane daha sorum var müsaitseniz bakabilirmisiniz?Cevap 7.5 0 değil
@ErcüCeranBen böyle biliyorum. Eminim derdim ama yanlış çıkar belki diyemiyorum.
Ama bu direnç değil o yüzden 0 olur.
Hocam direnç hesaplıyorsunuz bunlar üreteç
Paralelde aynı yönlü olunca 2 3 4 kaç tane olursa olsun 1 tane sayılır üreteç.tam tersi durummuydu hocam ?
yani serileri paralel paralelleri seri mi alıyorduk
saygı ile eğiliyorum hocam önünüzde elinize sağlıkParalelde aynı yönlü olunca 2 3 4 kaç tane olursa olsun 1 tane sayılır üreteç.
Yani 9+6 diğeri de ters yönlü 15. Topladığımız zaman 0 volt yapıyor enerji formülüne göre de 0 çıkar
Hocam estağfurullah büyüğümsünüz. Hepimiz hata yapabiliriz önemli olan kabul etmeksaygı ile eğiliyorum hocam önünüzde elinize sağlık
Hocam bu konuya çalışabileceğim kaynak varmı bildiğiniz?Paralelde aynı yönlü olunca 2 3 4 kaç tane olursa olsun 1 tane sayılır üreteç.
Yani 9+6 diğeri de ters yönlü 15. Topladığımız zaman 0 volt yapıyor enerji formülüne göre de 0 çıkar