Neler Yeni

sosyal medya küfür davası

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
lappelduvide
biri facebookta yazdığım yorumun altına durup dururken küfür etti beni etiketleyerek bende ekran görüntüsü aldım anonim bir hesap ama tanışmışlığımız yok pazartesi mahkemeye gitmeli miyim nasıl bir yol izlemeliyim daha önce kendisine küfür edilmiş ve dava açmış biri var mı süreç nasıl ilerliyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan
biri facebookta yazdığım yorumun altına durup dururken küfür etti beni etiketleyerek bende ekran görüntüsü aldım anonim bir hesap ama tanışmışlığımız yok pazartesi mahkemeye gitmeli miyim nasıl bir yol izlemeliyim daha önce kendisine küfür edilmiş ve dava açmış biri var mı süreç nasıl ilerliyor
Ver avukata tazminat alırsın.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,492
İsim
Mehmet Aslan

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bizim şirkette depodan biri ettiği küfür yüzünden para ödüyor taksite bölmüş birde cezayı. Bu dava eden adamda bütün gelirini buradan kazanıyormuş. Sosyal medyadan kendisine edilen küfürleri dava ederek para kazanıyormuş. O yüzden etmeyin kardeşim gerek yok bir sürü dilekçe veriyorsun savunma yazıyorsun falan fistan. Avukat tutsan para, savunmayı kendin yazsan zayıf kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom