Neler Yeni

sosyal medya ya kaliteli video nasıl yüklenir?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Yeterli olur hocam. Ama videoların uzunluğuna göre saatler sürebilir. YouTube'da Topaz Video AI olarak aratırsanız bulursunuz. Program ücretli bilginiz olsun.
eyw araştırıcam.Cidden yöntemi buysa çok şaşıırırım eywallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoya sabitleme ve renk ayarı yapman lazım dediğin gibi. Sinematik görüntü istiyorsan alt ve üst tarafa siyah bar eklersen daha iyi olur. Normal vlog tarzı videolar için sabitleme ve renk düzeltme yapman yeterlidir. YouTube'dam eğitimlere bakabilirsin.

Ayrıca Topaz AI adlı program ile yapıyor çoğu. Görüntü çok keskin ve net oluyor. Onun için iyi bir bilgisayar gerek.
şimdi baktım onurun videosunu izledim videeonun sonunda uygulamanın diyatını söyledi 299 dolar :))
ama zaten benim istediğimde bu ddeğil bu videoyu kaliteli yapıyo okey ama benim çektiğim video zaten 4k galerideee çok kaliteli film gibi ama sosyal medya sıkıntı

Son düzenleme:

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
eyw araştırıcam.Cidden yöntemi buysa çok şaşıırırım eywallah

şimdi baktım onurun videosunu izledim videeonun sonunda uygulamanın diyatını söyledi 299 dolar :))
ama zaten benim istediğimde bu ddeğil bu videoyu kaliteli yapıyo okey ama benim çektiğim video zaten 4k galerideee çok kaliteli film gibi ama sosyal medya sıkıntı
Valla benim bilgim burda bitiyor. İngilizce araştırma yapmanız faydalı olur. Reddit gibi yerlerde belki cevap bulabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,136
Üyeler
163,113
Son üye
Eniag
Top Bottom