Neler Yeni

sosyal medya ya kaliteli video nasıl yüklenir?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
İnstada,tiktok ta gördüğünüz aesthetic tarzı videolardan çekiyorum arada.Akşam denize girip gün batımını vs çekmiştim fakat yüklüyorum baya kötü oluyo video.4k desteklemediğini biliyorum ama bu adamlar nasıl yüklüyo.Telefon yerine kameradan mı çekiyolar.Yada editlerken renk ayarları vs mi yapıyorlar?

ibrahimua

80+ Bronze
İnstada,tiktok ta gördüğünüz aesthetic tarzı videolardan çekiyorum arada.Akşam denize girip gün batımını vs çekmiştim fakat yüklüyorum baya kötü oluyo video.4k desteklemediğini biliyorum ama bu adamlar nasıl yüklüyo.Telefon yerine kameradan mı çekiyolar.Yada editlerken renk ayarları vs mi yapıyorlar?
Iphone ayrıcalıklı uygulamalar

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
ismail
İphone ile bir ilgisi yok.Edit ayarlarına youtubedan ulaşabilirsin.Sorunu ingilizce yazman yeterli.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Telefon ile kaliteli resim veya video çekemezsin. Profesyonel bir kamera gerekir. Ucuz etin yahnisi yavan olur.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon ile kaliteli resim veya video çekemezsin. Profesyonel bir kamera gerekir. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
yurtdışında çekiyolar iphoneyle.İsteersen film kamerraaası ile çek zaten doğru düzgün yükleyemiyosun.Önemli olan After Effects te çözünürlük reenk ayaarı yapmak

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Bir İPhone fanatiği daha. İPhone'lar yurt dışında daha iyi çekiyormuş.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
Bir İPhone fanatiği daha. İPhone'lar yurt dışında daha iyi çekiyormuş.
olm sen bu beyinle nasıl yaşıyosun ve ilerki hayatını nasıl devam ettiriceksin merak ediyorum.Senin adına cidden üzüldüm.Çok farklı şeyler daha yazardım ama dua et forumdayız.

0 iq insana anlatır gibi anlatıyorum.
Bahsettiğim tarzda videoları yurtdışında çekiyorlar.Kullandıkları telefon markası İPHONE 15 okeymi buraya kadar anladınmı?
Bende aynı telefonla aynı tarz bir videoyu çekip yüklediğimde benim videom o kadar kaliteli olmuyo.
Yani burdan nasıl bir sonuç çıkıyo??
iphone fanatiği knkaaa iphoneler yurt dışında daha iyi çekiyomuş knkaaa

mı?yoksa

After Effects gibi uygulamalardan çözünürlüklerini renk tonlarını ayarlayıp mı yüklüyolar

mı daha mantıklı
hadi git şimdi kumunda oyna

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Videoların İPhone 15 ile çekildiğini nasıl öğrendin?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
Videoya sabitleme ve renk ayarı yapman lazım dediğin gibi. Sinematik görüntü istiyorsan alt ve üst tarafa siyah bar eklersen daha iyi olur. Normal vlog tarzı videolar için sabitleme ve renk düzeltme yapman yeterlidir. YouTube'dam eğitimlere bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Topaz AI adlı program ile yapıyor çoğu. Görüntü çok keskin ve net oluyor. Onun için iyi bir bilgisayar gerek.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Videoya sabitleme ve renk ayarı yapman lazım dediğin gibi. Sinematik görüntü istiyorsan alt ve üst tarafa siyah bar eklersen daha iyi olur. Normal vlog tarzı videolar için sabitleme ve renk düzeltme yapman yeterlidir. YouTube'dam eğitimlere bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Topaz AI adlı program ile yapıyor çoğu. Görüntü çok keskin ve net oluyor. Onun için iyi bir bilgisayar gerek.
iyi bilgisayar derken 7500f 4060 32 gb ram yetermi yadaaa mac air m1

Top Bottom