Neler Yeni

Sosyal medyada AKP için bahar havası var ama...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Son seçimde AKP ye oy atmış biri olarak yazıyorum artık oy vermeyeceğim hiç bir partiye boş atacağım! Cumhurbaşkanı halkın nabzına göre değil kendi kafasına göre hareket ediyor Suriyeli istemiyoruz diyoruz Suriyelilere devletin bütçesinden ev yapıyorlar! Hadi gönderin artık diyoruz isteğe bağlı diyorsunuz, çoğu pasaportlarını yırtmış diyorsunuz! Toki evleri yapıyorsunuz sözde fakir fukara ev sahibi olsun diye ama aylık 15000 ödeme istiyorsunuz! Her şeyin fiyatı uçtu gitti çöplere gıdalar atılıyor ne ceza var ne bir şey sürekli sosyal medyada gaz almayı biliyorsunuz zaten sosyal medyada AKP için bahar havası var seçimi kazanacak gibi hareket ediyorlar keşke şuraya Cumhurbaşkanını etiketleyebilsem de ruh halimizi bir görse Cumhurbaşkanı kendine çeki düzen vermezise halkın isteklerini kulak asmaz ise bu zamana kadar yaptıkları her şey boşa gidecek artık ülkenin başına geçen ülkeyi mi satar ne yapar bilmiyorum benim gözümde yine AKP den düzgün başka bir parti yok ama artık sabrımız taştı bu mülteci sevdası soğumak için yetti de arttı bunlar ciddiyetin farkında değil! Biz Türkler ne zaman birilerine yardım ettiysek yardım ettiklerimiz tarafından ihanete uğradık Osmanlı yahudilere yardım etti Yahudiler tarafından yıkıldı şimdide Suriyelilere yardım ediyoruz gerisini izah etmeme gerek yok herhalde Suriyeliler Türkiye için bir tehdittir. İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Bu seçim erdoğan kazanır akp kaybeder her zaman yazıyorum seneye doğru demiş dersiniz.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Boş oy atacağını söyledikten sonra devamını okumadım bile. Boş oy bir şeye yaramaz bu hükümet tepkiyle koltuktan kalkmayacak. En son çare olarak yakın hissettiğin psrtiye oy at.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,850
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Boş oy atacağını söyledikten sonra devamını okumadım bile. Boş oy bir şeye yaramaz bu hükümet tepkiyle koltuktan kalkmayacak. En son çare olarak yakın hissettiğin psrtiye oy at.
boş oyun nereye gittiğini bilseler boş atmazlar zaten

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,850
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İşte sıkıntı orada ve oy kullanmam diyenler var maalesef.
Pusula eğer sandığa girmezse oy kullanılmamış sayılır, oy vermeye gitmeyenlerin bir zararı yok. Asıl zararı işaretleme yapmadan boş pusula atanlar veriyor

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Son seçimde AKP ye oy atmış biri olarak yazıyorum artık oy vermeyeceğim hiç bir partiye boş atacağım! Cumhurbaşkanı halkın nabzına göre değil kendi kafasına göre hareket ediyor Suriyeli istemiyoruz diyoruz Suriyelilere devletin bütçesinden ev yapıyorlar! Hadi gönderin artık diyoruz isteğe bağlı diyorsunuz, çoğu pasaportlarını yırtmış diyorsunuz! Toki evleri yapıyorsunuz sözde fakir fukara ev sahibi olsun diye ama aylık 15000 ödeme istiyorsunuz! Her şeyin fiyatı uçtu gitti çöplere gıdalar atılıyor ne ceza var ne bir şey sürekli sosyal medyada gaz almayı biliyorsunuz zaten sosyal medyada AKP için bahar havası var seçimi kazanacak gibi hareket ediyorlar keşke şuraya Cumhurbaşkanını etiketleyebilsem de ruh halimizi bir görse Cumhurbaşkanı kendine çeki düzen vermezise halkın isteklerini kulak asmaz ise bu zamana kadar yaptıkları her şey boşa gidecek artık ülkenin başına geçen ülkeyi mi satar ne yapar bilmiyorum benim gözümde yine AKP den düzgün başka bir parti yok ama artık sabrımız taştı bu mülteci sevdası soğumak için yetti de arttı bunlar ciddiyetin farkında değil! Biz Türkler ne zaman birilerine yardım ettiysek yardım ettiklerimiz tarafından ihanete uğradık Osmanlı yahudilere yardım etti Yahudiler tarafından yıkıldı şimdide Suriyelilere yardım ediyoruz gerisini izah etmeme gerek yok herhalde Suriyeliler Türkiye için bir tehdittir. İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR
boş oy akpye yazıyo hocam ama sen bilirsin

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Boş oy atmak ile oy vermeye gitmemek arasında hiç bir fark yok ben bunu sadece tepkimi koymak için yazdım ülkede zengin daha çok zenginleşiyor fakir daha çok fakirleşiyor! Memurların %90 ı torpilli geri kalan hakkıyla girenler!

The Batman

80+ Silver
Hala akpden başka düzgün parti yok diyor siz bu kafayla sürünün acirsam ne olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala akpden başka düzgün parti yok diyor siz bu kafayla sürünün acirsam ne olsun h
"AKP den düzgün başka bir parti yok" adamlar açıktan yolsuzluk rüşvet adam kayırma binpara bunlar hala diyo ki mülteci...

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ben şuan en yakın zafer partisi hissediyorum bir terslik yapmazlarsa oyumu ümit hocaya vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana az bile hocam bunlar hala boş atıcam diyor :D

Top Bottom