MadResister
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 55
- İsim
- Joe
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde buna benzer siyonizm üzerinden fanboyluk yaparken Filistin yandaşları tarafından linç ediliyorum ama bana nedense sökmüyor. Kısacası koymuyor şuan da mesela burada da aynı linçleri yesem yeniden bana koymaz. Sadete gelecek olursam hakkımda CİMER'e şikayet giderse, ki gidip gitmediğini bilmiyorum. Genelde bu üçüncü şahıslar EGM'yi, İçişleri veya Dışişleri Bakanlığını ekstra olarakta Beştepe'yi Cumhurbaşkanını falan etiketliyorlar yorumumu yanıtlayıp benden bahsedip. Gerisini siz anladınız zaten. Son olarak, Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırmasında sorun yaşar mıyım? Memuriyet'e Masabaşı/Hizmetli/Düz Memur olarak atandıktan sonra EKPSS ile. EKPSS konusu ise Zihinsel/Ruhsal ve Duygusal engel türlerim olmakla beraber teşhisler olarakta Hafif Mental Retardasyon üzerinden engelli raporumu yenilemeyi deneyeceğim yakın bir zaman diliminde. Şuan da mevcut iki raporumun da süreleri doldu. Yenilememdeki ana amaçta zaten ÖTV muafiyeti/Evde Bakım Aylığı için. Velimin adıma başvurup alacağı. Zaten yakın zamanlarda da adıma açılan vesayet davasını Sulh Hukuk Mahkemesi Aile Mahkemesine taşıdı. Velayet adı altında bu yüzden de YSK benden oy çalmak istese de sittin sene çalamayacaklar. Herneyse, şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.