Neler Yeni

Sosyal Medyada Nasıl Arkadaş Edinilir ?

Kate^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kate Sanalın Kraliçesi
Selam, maalesef gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da asosyalim. Her oyunu kaldıran bilgisayarım var ama oyunları birlikte oynayabileceğim arkadaşım yok. Bana tavsiye verir misiniz nasıl sanal ortamda, oyunlarda arkadaş edinebilirim, ne konuda girişken olmalıyım ya da siz nasıl tanıştınız arkadaşlarınızla? Kafa dengi arkadaşlarım olmasını Discord'dan oyundan oyuna akmayı ben de çok istiyorum teşekkürler şimdiden.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yakında bilgisayarım geliyor. Valorant oynuyorsan kullanıcı adını yaz ekleyim beraber savaşırız :blobdance:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayatın acımasız gerçekleri. Kiminin sistemi bilgisayarı yoktur ama vakit geçirebileceği dertleşebileceği arkadaşları vardır. Kiminin ise sistemi vardır elinin altında her şeyi vardır fakat kimsesi yoktur. Bu hayatta dost edinin. Sistem mistem boş işler.

Kate^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kate Sanalın Kraliçesi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakında bilgisayarım geliyor. Valorant oynuyorsan kullanıcı adını yaz ekleyim beraber savaşırız :blobdance:
discord kullanıyorsanız eğer ekleyebilirim kullanıcı adınızı özelden attın isterseniz

En İyi Cevap
3
Yayıncıların discordundan yapması kolay oluyor genelde insanlar arkadaş canlısı oluyor.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bazı, oyun üzerine kurulu youtube kanallarının discord adresleri var oralara bir bak çok fazla insan var illa ki kendine göre birilerini bulursun.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,556
İsim
Dontaçhi kâfi.
Oyunlarda kafanın uyuştuğu takım arkadaşlarını ekle onlarla maç girerken samimi olursun zaten.
Oyundan veyahut sosyal medyadan öyle insanlar tanıdım ki bazen iyi ki o gün o oyuna girmişim de tanışmışız diyorum..

Çok kasmaman gerek rahat ve eğlenceli ol bişey söylerken bundan korkma rahat oldukça arkadaş bulma potansiyelin artar

Berke Fitness

80+ Bronze
Selam, maalesef gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da asosyalim. Her oyunu kaldıran bilgisayarım var ama oyunları birlikte oynayabileceğim arkadaşım yok. Bana tavsiye verir misiniz nasıl sanal ortamda, oyunlarda arkadaş edinebilirim, ne konuda girişken olmalıyım ya da siz nasıl tanıştınız arkadaşlarınızla? Kafa dengi arkadaşlarım olmasını Discord'dan oyundan oyuna akmayı ben de çok istiyorum teşekkürler şimdiden.
asosyal insanlar hic cekilmez ben senle arkadas olmak istemem acikcasi

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1638784427093.png

dcde fake kız hesabı ac 3 günde 58 arkadaslık kastım

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oynadığın oyunlarda denk gelebiliyor bazen. Mesela bana cs'de rekabetçide Makedon bir kız denk gelmişti 7-8 aydır konuşuyoruz, oynuyoruz iyi ki denk gelmiş tanışmışız.

Top Bottom