Neler Yeni

Sosyal medyada türkiye gündemlerinden nasıl çıkılır

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anonim Anonim
dil öğreniyorum pratik yapmak için twitter instagram youtube vs ne varsa kullanmak zorundayım ama türkiye gündemi can sıkıyor twittera giriyorum "it, itperest, itetapar," gibi abuk subuk kelimeler suratıma suratıma vuruyor köpek açıp twitter okumayacak ya amaçları insanlara dolaylı yoldan hakaret edip can sıkmak. hayır yani köpek beslemem hatta sevmem ama galiba onlara göre itetapar olmamak için sokağa çıkıp satırla hayvan kesmem lazım galiba. türkiye gündeminden tamamen nasıl çıkılır var mı böyle bir ayar?

Son düzenleme:

dütdütvınvın

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Hulusi Akyol
dil öğreniyorum pratik yapmak için twitter instagram youtube vs ne varsa kullanmak zorundayım ama türkiye gündemi can sıkıyor twittera giriyorum "it, itperest, itetapar," gibi abuk subuk kelimeler suratıma suratıma vuruyor köpek açıp twitter okumayacak ya amaçları insanlara dolaylı yoldan hakaret edip can sıkmak. hayır yani köpek beslemem hatta sevmem ama galiba onlara göre itetapar olmamak için sokağa çıkıp satırla hayvan kesmem lazım galiba. türkiye gündeminden tamamen nasıl çıkılır var mı böyle bir ayar?
insta veya tiktokta keşfeti resetleyip kendine öğrendiğin dilin içeriklerini tüketerek yeni bir keşfet oluşturabilirsin twitter hakkında fikrim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
...
Hocam, X (Twitter) için "sessize alınacak kelimeler" diye bir kısım var. O kısıma girin ve ilk olarak siyasi partilerin kısaltmalarını yazın. Aynı zamanda o yazdığınız, "it, itperest, itetapar" gibi kelimeleri yazın. Rahatlarsınız.

Ayarlar → Gizlilik ve güvenlik → Sessize alma ve engelleme → Sessize alınacak kelimeler.
Bu kısımdan açabilirsiniz.

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anonim Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, X (Twitter) için "sessize alınacak kelimeler" diye bir kısım var. O kısıma girin ve ilk olarak siyasi partilerin kısaltmalarını yazın. Aynı zamanda o yazdığınız, "it, itperest, itetapar" gibi kelimeleri yazın. Rahatlarsınız.

Ayarlar → Gizlilik ve güvenlik → Sessize alma ve engelleme → Sessize alınacak kelimeler.
Bu kısımdan açabilirsiniz.
çok sağol "manita" kelimesini de ekledim listeye :)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Vpn kullan.

Rulep

80+ Gold
Yabancı sayfaları takip et veya etmesende sayfalarına gir biraz gezin 1-2 tane kaydet karşına çıkanlar hemen değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Efe
Valla benim keşfetim de böyleydi sıfırlasam dahi düzelmiyordu o yüzden yeni hesap açtım diğer türlü zor

mfm125

80+ Silver
Yabancı sayfaları takip et bide dil ogrenmende yarrimci olabilirm istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,034
Üyeler
166,471
Son üye
maizyen