T.P.G.
80+ Titanium
Yaşın kaç dostum? Futbolu eskiden beri takip ediyorDUM ne zaman Fener maçı görsem hep bir hakem sempatizanlığı var.fener hariç bize karşı yapıyorlar
Yaşın kaç dostum? Futbolu eskiden beri takip ediyorDUM ne zaman Fener maçı görsem hep bir hakem sempatizanlığı var.fener hariç bize karşı yapıyorlar
resmiyette şuan 2010-2011 şampiyonu kim olduğu çok açık yazıyorKoskoca TFF'nin fenere kumpas kuracağı, komikmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trabzonspor.
Trabzonspor hakemlere para verseydi kanıtım olurdu.özet ise tm o zaman
kanıtın varmı trabzon olduğunun
Çok biliyorsan açarsın maç tekrarını izlersin. Objektif biriysen şampiyonunun Trabzonspor olduğunu da anlarsın.özet ise tm o zaman
kanıtın varmı trabzon olduğunun
bunun yaşımla ne alakası var pekiYaşın kaç dostum? Futbolu eskiden beri takip ediyorDUM ne zaman Fener maçı görsem hep bir hakem sempatizanlığı var.
Futbolu ne zamandır takip ettiğinle alakası var.bunun yaşımla ne alakası var peki
eğerki trabzon şampiyon olmuş olsaydı açtığı davaları kazanırdıÇok biliyorsan açarsın maç tekrarını izlersin. Objektif biriysen şampiyonunun Trabzonspor olduğunu da anlarsın.
Tamam kardeşim, sen haklısın, iyi günler. O maçı izlemediğine eminim bu arada.eğerki trabzon şampiyon olmuş olsaydı açtığı davaları kazanırdı
neden kazanamadı neden aziz yıldırım beraat etti ozamaneğerki trabzon şampiyon olmuş olsaydı açtığı davaları kazanırdı
iyi günler ama o dava haberlerine bak tm mıTamam kardeşim, sen haklısın, iyi günler. O maçı izlemediğine eminim bu arada.
Hepsini zamanında TV'den izledim zaten merak etme.iyi günler ama o dava haberlerine bak tm mı