Neler Yeni

Sosyal Medyanın yasaklanması gündemde!

Rammstein

80+ Silver
Diğer konuyada yazmıştım bunada yazayım.

380 Bin dislike alınca ben olsam bende böyle yapardım. Burada şaşırlacak bir şey yok, sözde özgür bir ülkeyiz. Düşünce özgürlüğümüz yok. Doğru konuşanları susturuyorlar. Karşı çıkanı susturuyorlar. Yapacak hiçbir şey yok. Getirirler yine bir vergi ordanda para kazanırlar.

Nefes alma vergiside bekliyoruz.
80+ Milyon insanız sonuçta herkes aynı nefesi alacak diye bir şey yok paran yoksa almayacaksın abi (!)
Sonra insanlar niye yurtdışına yerleşiyor, vatan hainleri falan diyorlar :D Kafalar 2023 milyon tabi...

FreakyXd

80+ Silver
Yasaklanırsa vpn koşcaz :D

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Hocam benim için çok farketmez, ben sadece mesajlaşmak ve haberlere bakmak için giriyorum instagrama. Ama youtube yasaklanırsa seyreyle gümbürtüyü.
youtube un yasaklanması söz konusu olamaz. Benim umrumda olmaz açıkçası sosyal medya yasaklanması işime bile gelir her gün 3 saatimi başka yere harcarım. Durduramıyorum kendimi girmeden

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Yapılan açıklama böyle. Bence gerekli bir yanı da var: Kontrol altına almak. Ama söz konusu bizim ülkemizdeki yöneticiler olunca kontrol altına alınması demek, her türlü eleştiri ve muhalefeti yasaklamak demek olabilir.
Ayrıca Sosyal medyaya bu denli karşıydınız, neden 3 büyük platformda da hesabınız var, değil mi?

Bir söz var bunu en iyi açıklayacak, "Kedi ulaşamadığı ciğere, mundar dermiş". Pek çıkarlarına uygun olmayan durumlar yaşayınca malum hemen önünü kesmeye meyilliler :).

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Reis'e kurban o her şeyi bilir dinsüz imansüz kafirler onlar bu ülkenin başına CeHaBe geçerse ne olduğunu gösteriyor, ironi yapıyor. Siz onu da anlayamazsınız. Reis her şeyi bilir onun işine kimse karışamaz.(!)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sosyal İcra yasaklanırsa artık koyun gibiyiz. Kara para aklarlar haberimiz olmaz. Bence denetimi attırırlar.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Yapabileceklerini sanmıyorum daha doğrusu yapamazlar çünkü aşırı derece tepki alacağından eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mecralardan ekmek yiyen insanlar var
daha önce yapıldı 2014 dü sanırım ama o kadar gelişmemişti bu tür mecralar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,905
Üyeler
161,772
Son üye
k e m a l