Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
galiba zenginsin kardeş anlamazsın halimizi tekrar diyorum sizin gibi yüzünden bu durumdayızGüzel demiyorum ama kötü de değil.
galiba zenginsin kardeş anlamazsın halimizi tekrar diyorum sizin gibi yüzünden bu durumdayızGüzel demiyorum ama kötü de değil.
daha ne olsun yeğenim bundan iyisi can sağlığıGüzel demiyorum ama kötü de değil.
Kendimi mi kandırıyorum?
Ben dershaneye gidiyorum. Şu anda uzaktan eğitim yapılıyor. Benim babamın aldığı emekli maaşı ile nasıl geçinebilirim?
Aylık 800 TL dershane parası veriyoruz. Kardeşim 1.sınıfa başladı bir ton eşya istiyorlar. Ben sırf masraf çıkmasın diye eski senelerin defterlerini kullanıyorum. 1 tane test kitabı ile idare ediyorum. Evin bir ton masrafı var. Elektrik , su , gaz. Sen emeklilik maaşı ile geçinebilir misin?
Sen çok mu zenginsin de böyle konuşuyorsun? Evin vs. mi var? Ya da babanın yazlığı , 2 tane arabası , evi , yazlığı?
Bizim canımızı bizden başka düşünen mi var?daha ne olsun yeğenim bundan iyisi can sağlığı
Kim geçiniyor bana örnek verir misin?Emekli maaşı alan tek insan senin baban değil. Diğer emekli maaşı alan insanlar nasıl geçiniyor ?
Bunun gerçek olduğunu varsayıyorum ve bu yüzden bu şekilde konuşabiliyorsun diyorum.Ayrıca 2 arabamız yok 10 arabamız var. 3 şehirde yazlığımız 81 ilde evimiz var hadi eyvallah.
geçinmekten kastın hayatta kalmak olduğu için bunu anlaman zorUzatmayacağım yoksa bu böyle gider.
Emekli maaşı alan tek insan senin baban değil. Diğer emekli maaşı alan insanlar nasıl geçiniyor ? Bunun mantıklı bir açıklamasını yaparsan bu konuda haksız olduğumu kabul edeceğim.
Ayrıca 2 arabamız yok 10 arabamız var. 3 şehirde yazlığımız 81 ilde evimiz var hadi eyvallah.
Bizim canımızı bizden başka düşünen mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim geçiniyor bana örnek verir misin?
Bunun gerçek olduğunu varsayıyorum ve bu yüzden bu şekilde konuşabiliyorsun diyorum.
Neden saraydakiler her hafta veya her gün et yiyebiliyor da ben yiyemiyorum?Bizzat ben 2-3 aile tanıyorum emekli maaşıyla geçinen kendilerine ait mütevazi evleri var. Her hafta et yememeleri dışında bir sorunları yok.
Neden saraydakiler her hafta veya her gün et yiyebiliyor da ben yiyemiyorum?
Ben kimim ki?
O adam zaten sizin gibiler yüzünden orada.
Bunun benim sarayda olmam ile ne alakası var?Her gün saraydasın sen herhalde orada ne yediklerini biliyorsan.
Bunun benim sarayda olmam ile ne alakası var?
Bunu senin gibilerin bilmemesi gayet normal. Çünkü sen büyük ihtimalle her gün et yiyorsun.
Senin gibi sadece düz bakan A*P'lilere laf anlatmak zor.
Konuşmayı daha fazla uzatmayacağım.
3500 olması gerekEvet dostlar selamlar ,
2021 yılının asgari ücreti belli oldu. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2021 yılının Asgari Ücretinin 2825 TL olduğunu söyledi.
Kaynak : https://twitter.com/ailevecalisma/status/1343474858261438465?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Adamlar senin bilgisayar taksitlendirdiğin fiyata araba alıyor.Bizim canımızı bizden başka düşünen mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim geçiniyor bana örnek verir misin?
Bunun gerçek olduğunu varsayıyorum ve bu yüzden bu şekilde konuşabiliyorsun diyorum.