Neler Yeni

Sosyalleşemiyorum sohbet başlatmak da zorlanıyorum

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Konuya nasıl başlıyacağımı bilemedim bende bu cümle ile başlıyım dedim. 15 yaşındayım ve sadece 1 tane arkadaşım var cidden gerçek bi arkadaş hem oyun oynadığım hem dertleştiğim fakat farklı ilçeler de yaşıyoruz (o köy de yaşıyor). Şuan 9.sınıfım ortaokulda arkadaşlarla konuşuyorduk fakat hiç samimi gelmiyorlardı ve kendi aralarında iyi olsalar da sanki bana karşı iyi değiller gibi geliyordu 4 sene öyle geçti şimdi liseye geçtim okuduğum lise iyi bir lise. Sınıf grubumuz var herkes konuşuyor ama ben konuşamıyorum şu sınavların olduğu zamanda da herkes birbiriyle konuşuyor fakat ben niye ise sohbete katılamıyorum ama internette iyiyim hiç tanımadığım biriyle internette sohbet edebilirim veya forumda takılmayı seviyorum ama gerçek hayatta olmuyor paylaşmak istedim bu sorunu mu
Yazım hataları ve noktalama işaretleri için özür dilerim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Konuya nasıl başlıyacağımı bilemedim bende bu cümle ile başlıyım dedim. 15 yaşındayım ve sadece 1 tane arkadaşım var cidden gerçek bi arkadaş hem oyun oynadığım hem dertleştiğim fakat farklı ilçeler de yaşıyoruz (o köy de yaşıyor). Şuan 9.sınıfım ortaokulda arkadaşlarla konuşuyorduk fakat hiç samimi gelmiyorlardı ve kendi aralarında iyi olsalar da sanki bana karşı iyi değiller gibi geliyordu 4 sene öyle geçti şimdi liseye geçtim okuduğum lise iyi bir lise. Sınıf grubumuz var herkes konuşuyor ama ben konuşamıyorum şu sınavların olduğu zamanda da herkes birbiriyle konuşuyor fakat ben niye ise sohbete katılamıyorum ama internette iyiyim hiç tanımadığım biriyle internette sohbet edebilirim veya forumda takılmayı seviyorum ama gerçek hayatta olmuyor paylaşmak istedim bu sorunu mu
0 arkadaşi olan ben bunu beğendi

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kanka insanları güldürebiliyorsan düzgün bir zamanda espri yap. Eğer gülerlerse yavaş yavaş devam eder arada da ciddi konuşursun böyle böyle hallolur bence.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sen bile söylemişsin, dostum. İnsanların sana karşı tavırı yoksa kendini onlardan soyutlamanın anlamı yok.
En derde girdiğinde bile şöyle düşün: Sen ne hissediyorsan karşısı da aynılarını hissediyor. Yani bir insana gidip hadi arkadaş olalım demek saçma, ama konuştukça kafana uyan herkesle arkadaş olabilirsin. Sonuçta karşındakiler de insan.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Sanki hayatı sorguluyor gibisin aynı dönemden daha yeni çıktım 5 6 ay önce filan kendini geliştirmeye çalış, yakınında bulunan spor tesisine gidip bir kursa yazıl iyi gelebilir. Eğer çöküntü haline gelirsen psikoloğa git bence

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Karsindaki kisi de insan, o gun olan bir olaydan muhabbbet baslat, gerisi gelir zaten.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir

Avolay

80+ Gold
Arkadaş kadar sahte bir şey yoktur , önemli olan dosttur.
Grup ilişkileri her zaman etik açıdan bozulmaya uğrar :/ , Bir tane dostun olsa yeterli geri kalanları fazla takma

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Oyunlardan tanış. Ben oyunlardan tanışıyorum. Zaten Selamın aleyküm deyince karşısı da cevap veriyor, ve kafa dengine uyuyorsa arkadaş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom