Sekiro için çok zor deniyor,daha önce hiç souls oynamadım zor gelmesinsekiro var
Tamamdır şuan 600 TL indirime girme şansı varmı 600 de az değil yaElden Ring oyna en iyisi o. Sonra zaten hepsini oynamak isteyeceksin. Sekiro başlangıç için zor gelebilir.
enis kirazoğlunun son videosuna bakabilirsin o tarz bi oyun incelemiş gamepasste var oyunTamamdır şuan 600 TL indirime girme şansı varmı 600 de az değil ya
mortal shell ucuz bir oyun bahar indirimlerindede 20tl ye düşer büyük ihtimalle(daha önce oynamadım ama öneren arkadaşlarım var)Konu başlıkta daha önce hiç souls oyunu oynamadım önerebileceğiniz en tatmin edici ya da türe yeni geçenler için önerebileceğiniz souls oyunları varmı şimdiden eyw
mortal shell olabilir mi oda vardı gamepassta gidip bakayım videoya(değilmiş)enis kirazoğlunun son videosuna bakabilirsin o tarz bi oyun incelemiş gamepasste var oyun
eğer oyun kolun varsa wo long oyna neden oyun kolu dersen oyunun mouse klavye optimizasyonu henüz tamamlanmamış sağlıklı oynanmıyor ama genel olarak hoş bi oyunKonu başlıkta daha önce hiç souls oyunu oynamadım önerebileceğiniz en tatmin edici ya da türe yeni geçenler için önerebileceğiniz souls oyunları varmı şimdiden eyw