GARİBANN 80+ Bronze Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 981 Dahası Reaksiyon skoru 306 Konum Allahın Unuttuğu Yer İsim kaanzi 2 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ahmet adam yazmış: Görev yöneticisi acıp CPU uygulamalın CPU kullanımı gösteren fotoğraf atarmısın Devamı için tıklayın... görev yöneticisinde bişey yok hocam karantinaya alınan öğelerden sile basınca kasma, vb gitti Ekler Ekran Görüntüsü (14).png 166.1 KB · Hit: 24
ahmet adam yazmış: Görev yöneticisi acıp CPU uygulamalın CPU kullanımı gösteren fotoğraf atarmısın Devamı için tıklayın... görev yöneticisinde bişey yok hocam karantinaya alınan öğelerden sile basınca kasma, vb gitti
ahmet adam 80+ Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 153 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Ahmet ismet 2 Eylül 2024 #15 Biraz düzeldi mi pc sildikten sonra?
GARİBANN 80+ Bronze Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 981 Dahası Reaksiyon skoru 306 Konum Allahın Unuttuğu Yer İsim kaanzi 2 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 ahmet adam yazmış: Biraz düzeldi mi pc sildikten sonra? Devamı için tıklayın... evet hocam Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Eylül 2024 ahmet adam yazmış: Biraz düzeldi mi pc sildikten sonra? Devamı için tıklayın... yardım için teşekkür ediyorum hocam büyük adamsınz siz
ahmet adam yazmış: Biraz düzeldi mi pc sildikten sonra? Devamı için tıklayın... evet hocam Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Eylül 2024 ahmet adam yazmış: Biraz düzeldi mi pc sildikten sonra? Devamı için tıklayın... yardım için teşekkür ediyorum hocam büyük adamsınz siz
ahmet adam 80+ Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 153 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Ahmet ismet 2 Eylül 2024 #17 RTX 4060 TI yazmış: evet hocam Devamı için tıklayın... Bide arkadaşım dediği şeyi yap (malware bytes) bunu kur bi bak bide clash of clans. Exe indirme
RTX 4060 TI yazmış: evet hocam Devamı için tıklayın... Bide arkadaşım dediği şeyi yap (malware bytes) bunu kur bi bak bide clash of clans. Exe indirme