Neler Yeni

Söyleyenin sesiyle okuyacağamız bir şey yazın

NightWish2434

80+ Silver
Söyleyenin sesiyle okuyacağamız bir şey yazın

- sayın bezmenler, lütfen açar mısınız efendim kapıyı
Bazı geceler vardır unutulmaz. Bazı geceler vardır siyahtır ama ötesi aydınlıktır. İşte bunun için anadolunun buram buram kokan kokusuyla halaylarımızla, türkülerimizle, şarkılarımızla geldik. Ahmetlerin, Mehmetlerin, Ömerlerin, Zeyneplerin, Eminelerin dualarıyla geldik ve en önemlisi futbolun başkentine Londra’ya Ayyıldızı için şehit düşen ve mücadele eden Mehmetçiğimin selamıyla, duasıyla geldik. Kolay değil, önemli bir mücadele. Adı yarı final olan hasret durağında inecek var bu gece.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bazı geceler vardır unutulmaz. Bazı geceler vardır siyahtır ama ötesi aydınlıktır. İşte bunun için anadolunun buram buram kokan kokusuyla halaylarımızla, türkülerimizle, şarkılarımızla geldik. Ahmetlerin, Mehmetlerin, Ömerlerin, Zeyneplerin, Eminelerin dualarıyla geldik ve en önemlisi futbolun başkentine Londra’ya Ayyıldızı için şehit düşen ve mücadele eden Mehmetçiğimin selamıyla, duasıyla geldik. Kolay değil, önemli bir mücadele. Adı yarı final olan hasret durağında inecek var bu gece.
Tonlama , ses duygu hepsini yaşadım

En İyi Cevap
1
Servet sayar karını s***in ya sen yüce adalet senin cezanı vericek. Ben veremem yüce adaletime bıraktım. Allah ilk önce allahıma sonra yüce adaletime bıraktım. Derya çobanı s***in ya akraba da şahit zaten. Bütün delilleri de devletime sundum.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ne oluyor la burda olm çoğunu sesiyle okuyamadım bir de üstüne uyarı alınacak mesajlar var acayip oldu konu açtığıma pişman oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eyüp
Tamam, başlıyoruz. Odaklan. Hiz.. Ben hızım. Bir kazanan, kırk iki kaybeden. Ben kaybedenleri kahvaltı niyetine yerim. Kahvaltı? Belki de kahvaltı yapmam gerekirdi. Kahvaltı bana iyi gelebilirdi. Hayır, hayır, hayır, odaklan. Hiz. Hızlıdan daha hızlı, çabuktan daha çabuk. Benim adım Şimşek. Hız. Ben hızım. KACCCOVVVVVVVVV

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,382
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom