Neler Yeni

Sözel bölümden ortalama ve üstü maaş alan meslekler

samet4747

80+ Platinum
Bi kenara günlük kelimeleri yaz sarkilarinin dilini degistir gramerse sorunun ufak tefek sayfalardan ogrenebilirsin cumle kurmaya calis icinden konusurken ingilizce konusmaya calis gibi seyler
Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum 2 3 yıl içinde ingilizceyi halletsem çok iyi olacak

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

samet4747

80+ Platinum
Ben şu an japonca yada ispanyolca ogrenmek istiyorum cok az almanca ve arapca bilgim var ama ne yazabilirim ne konusabilirim
almancam hafif var kürtçe ve türkçe biliyorum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
almancam hafif var kürtçe ve türkçe biliyorum
Turkce bilmek aslinda guzel sey dunyada en cok konusulan 5. Dil bunun yanina bir kac tane ustune koyabilsen yeter zaten cem yilmazin bi sozu var avrupa genelinde 2-3. Dil bilme orani en yuksek ulkeyiz bence yaparsin kendine biraz inan

samet4747

80+ Platinum
Turkce bilmek aslinda guzel sey dunyada en cok konusulan 5. Dil bunun yanina bir kac tane ustune koyabilsen yeter zaten cem yilmazin bi sozu var avrupa genelinde 2-3. Dil bilme orani en yuksek ulkeyiz bence yaparsin kendine biraz inan
sağ ol dostum umarım istediğimiz hayata ulaşırız

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
sağ ol dostum umarım istediğimiz hayata ulaşırız
Benim para biriktirip bilgisayar alacak param olsun yeter o donemin iyi bilgisayarlarindan almak istiyorum çünkü sohbeti guzel olan birisiyim arkadaslarla konusurken cok egleniyoruz yayinci olabilirsem kendine muzisyen gibi hizli bir sekilde (2-2.5 yilda) yukselebilecek kapasitedeyim bana göre :D

samet4747

80+ Platinum
Benim para biriktirip bilgisayar alacak param olsun yeter o donemin iyi bilgisayarlarindan almak istiyorum çünkü sohbeti guzel olan birisiyim arkadaslarla konusurken cok egleniyoruz yayinci olabilirsem kendine muzisyen gibi hizli bir sekilde (2-2.5 yilda) yukselebilecek kapasitedeyim bana göre :D
benim pcyi ortak kullanalım ama geliri bölüşürüz :D

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
nasıl öğrenirim
Bir erkeğin ingilizcesi en kolay, merakla ve ilgiyle gelişir.
İngilizce altyazılı oyun oynayacaksın.
Oyuna kendini vereceksin. Konuşmaları kafanda çevirmeye çalışacaksın, bilmediğin bir kelimeyi anında çeviri den bakacaksın.
Hiç bir şey bilmiyorsan, işte orada hafif temel ingilizce sağlaman gerek. İngilizcenin temel kuralları falan onları öğrenmelisin. Cümle oluşturmayı.
Daha sonra oyunları yavaşça kendin çevirirsin. Ne dediklerini anlarsın. Böyle yaparak geliştirebilirsin.

samet4747

80+ Platinum
Bir erkeğin ingilizcesi en kolay, merakla ve ilgiyle gelişir.
İngilizce altyazılı oyun oynayacaksın.
Oyuna kendini vereceksin. Konuşmaları kafanda çevirmeye çalışacaksın, bilmediğin bir kelimeyi anında çeviri den bakacaksın.
Hiç bir şey bilmiyorsan, işte orada hafif temel ingilizce sağlaman gerek. İngilizcenin temel kuralları falan onları öğrenmelisin. Cümle oluşturmayı.
Daha sonra oyunları yavaşça kendin çevirirsin. Ne dediklerini anlarsın. Böyle yaparak geliştirebilirsin.
horizon zero downı ingilizce oynicam zaten

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471