Neler Yeni

Sözel bölümden ortalama ve üstü maaş alan meslekler

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
12. Sinif sozel ogrencisiyim tyt-ayt-diploma puanini katinca simdilik 410 a cikabiliyorum yerlestirme puani olarak ama inşallah daha yükseğe çıkacağım. Hedefim 450 civari. Ogretmenlik olabilir ama ogretmenlik disinda özel sektör olursa daha rahat ederim çünkü yan iş yapmayi dusunuyorum (Tasarimcilik/Kodlama/Yayincilik) vs Beni gecindirebilecek ve parami arttirabilecegim Türkiye şartlarında bir meslek varmı acaba?

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Kısaca herkesin aradığı şeyi diyorsun yani. Up

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısaca herkesin aradığı şeyi diyorsun yani. Up
Baktim iste baska forumlara sitelere baktim cogu bolum şans işi yoksa surunursun diyorlar ama guncelde nasil onu merak ediyorum

samet4747

80+ Platinum
keşke eşit ağırlık seçseydin

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Haci matematik yapamiyorum 8. Sinifta matematik hocamiz fetoden aciga alindi aslinda cok iyiydi ama butun heyecanimi kaybettim o yuzden sozel sectim

samet4747

80+ Platinum
Haci matematik yapamiyorum 8. Sinifta matematik hocamiz fetoden aciga alindi aslinda cok iyiydi ama butun heyecanimi kaybettim o yuzden sozel sectim
eşit ağırlıkta tek sayısal ders mat. ben eşit ağırlık seçtim umarım sende bende istediğimize ulaşırız ama yazılım düşünüyorum ben

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Su an hic temelim yok matematik olarak sosyalim iyi ve okulda dil sinifi acilamadi kisi sayisi yetmedi acilsaydi tercümanlık dusunuyodum ingiliz birisiyle rahatca konusabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su an hic temelim yok matematik olarak sosyalim iyi ve okulda dil sinifi acilamadi kisi sayisi yetmedi acilsaydi tercümanlık dusunuyodum ingiliz birisiyle rahatca konusabiliyorum

samet4747

80+ Platinum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yabancı ülkelere gidişin daha kolay olur bende dil öğrenmek isitiyorum bir önerin varmı nasıl öğrenirim

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
yabancı ülkelere gidişin daha kolay olur bende dil öğrenmek isitiyorum bir önerin varmı nasıl öğrenirim
Benim kucuklukten yatkinligim var o yuzden su an ingilizcem iyi seviyede ovunmek icin soylemiyorum ama ta 5-6 yaslarinda televizyondan görüp görüp kelimeleri sorunca soyluyormusum

samet4747

80+ Platinum
Benim kucuklukten yatkinligim var o yuzden su an ingilizcem iyi seviyede ovunmek icin soylemiyorum ama ta 5-6 yaslarinda televizyondan görüp görüp kelimeleri sorunca soyluyormusum
peki benim için bir önerin var mı türkçe dahil 2 dil biliyorum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Yinede bazi uygulamalardan ve davinci teknigiyle calismayi denemelesin bi şans ver yada ingilizce filmleri turkce altyazi izle biraz iyilesince ingilizce dub u ingilizce altyazi izle baris ozcanin bir videosunda bunu yapanlar daha hizli ogrendigini soyluyordu

samet4747

80+ Platinum
Yinede bazi uygulamalardan ve davinci teknigiyle calismayi denemelesin bi şans ver yada ingilizce filmleri turkce altyazi izle biraz iyilesince ingilizce dub u ingilizce altyazi izle baris ozcanin bir videosunda bunu yapanlar daha hizli ogrendigini soyluyordu
netflix türkçe dublaj kullanmıyorum zaten

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
netflix türkçe dublaj kullanmıyorum zaten
Bi kenara günlük kelimeleri yaz sarkilarinin dilini degistir gramerse sorunun ufak tefek sayfalardan ogrenebilirsin cumle kurmaya calis icinden konusurken ingilizce konusmaya calis gibi seyler

Top Bottom