Neler Yeni

Yardım Spam Filtresi ve SSL sertifikasını ücretsiz veren hosting şirketleri

Selamlar, güvenlik konusunda sıkıntı yaşamyacağımız, aldığımız hizmete herhangi bir ek bütçe çıkarmadan ücretsiz olarak spam filtresi ve ssl sertifikalarını sağlayan hosting firması arıyoruz. Şahsi ve kurumsal sitelerimi tek bir firmaya taşımak istiyorum. Fakat ileride farklı bir hosting şirketine taşımak istersek de sıkıntı yaratmayacak hosting önerilerinizi alabilirim.
imdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunç Güzelce
Güzel.hostingden hem spam filtresi hem de ssl sertifikası ek bir maliyet çıkarmadan alabiliyosun hocam hostingin yanında. Taşıma konusunu bende sormuştum istediğin zaman farklı bi yerede taşıyabiliyosn

softwaredevelopers

80+ Bronze
Selamlar, güvenlik konusunda sıkıntı yaşamyacağımız, aldığımız hizmete herhangi bir ek bütçe çıkarmadan ücretsiz olarak spam filtresi ve ssl sertifikalarını sağlayan hosting firması arıyoruz. Şahsi ve kurumsal sitelerimi tek bir firmaya taşımak istiyorum. Fakat ileride farklı bir hosting şirketine taşımak istersek de sıkıntı yaratmayacak hosting önerilerinizi alabilirim.
imdiden teşekkürler
https://zedenix.com var

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Hocam Spam Filtresini Bilmiyorum Ama Cloudfare Vardı Onu Kullanabilirsiniz Diye Düşünüyorum. Ki Büyük İhtimalle forum.donanimarsivi.com Da Cloudfare Kullanıyor.

Merhaba,

Halen arayışınız var ise limitsiz paketlerimiz 7,99₺'den başlamaktadır, web sitelerinizi de ücretsiz olarak taşıma yapmaktayız, güvenlik için kendi geliştirdiğimiz yazılımları da kullanarak güvenliği maksimum düzeye çekiyoruz, aslanhosting.com web sitemize göz atabilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz, sizleri de müşterilerimiz arasında görmekten mutluluk duyarız.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Top Bottom