BatuhanKLC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 854
- İsim
- Batuhan Kılıç
Baş tacısın dostum . Yerinde eleştiri her zaman için keyif aldığım kendimi geliştireceğim bir durum. Sonuçta ürün bana ait değil , ya da bir kazancım yok bu videodan. Karşılıklı fikirler önemli.Ben teşekkür ederim hocam bilgilendirmeler için. Yanlış anlamayın ürüne bir ön yargım yok üründen çok 1 aylık politika ilginç geldiği için öyle söylüyorum. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşama kadar forumda önerilen ID-Cooling in TR distribütörü kendileri. 100 lerce alışveriş yaptık , yaptırdık en ufak sorun yok . Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.Site ismi bir garip
Gelbura ne ya
240 hz inceleme videosundan sonra , ilk önce benden daha sonra PC hocasından sonra çok sattı cihaz. Gayet de başarılı.Bune da önüne gelen monitör cıkarıyor acaba bunları alan var mı merak edıyorum.
Çok ciddi ghosting imleç yönüne göre - karşı tarafına + ghosting bırakır . Bu cihazda çift taraflı değil . Tek taraflı ve aşırı değil. Bu ağır ghosting olmadığı anlamına geliyor. Eğer ciddi olsaydı çok ciddi ghosting var derdim için rahat olsun. VA panellerin kaderi bu .Bu nasıl ağır değil ya.
Son düzenleme: