Bermud4 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,057 Dahası Reaksiyon skoru 615 İsim Ahmet Aydın 9 Temmuz 2020 #1 anakarta takılıyor da ben takmadım ne işe yarıyor takmak gerekli mi ?
Squirtle48 80+ Silver Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2,650 Dahası Reaksiyon skoru 1,923 Konum Random. İsim Metehan Akyalı 9 Temmuz 2020 #2 xRevole yazmış: anakarta takılıyor da ben takmadım ne işe yarıyor takmak gerekli mi ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Takmanıza gerek yok. Ses alıcısı olması lazım bu mikrofon yani.
xRevole yazmış: anakarta takılıyor da ben takmadım ne işe yarıyor takmak gerekli mi ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Takmanıza gerek yok. Ses alıcısı olması lazım bu mikrofon yani.
TheFaLcoN 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,465 9 Temmuz 2020 #3 Evet bu bende de var bu ne işe yarar dersen Mesele Ram den kaynaklı bir sorun var sesli olarak sana bildiriyor gibi düşün. Eski pc lerde olurya dıt dıt dıt diye ses falan. O da bu PC hatalarında sesli olarak hata olduğunu bildirir hocam.
Evet bu bende de var bu ne işe yarar dersen Mesele Ram den kaynaklı bir sorun var sesli olarak sana bildiriyor gibi düşün. Eski pc lerde olurya dıt dıt dıt diye ses falan. O da bu PC hatalarında sesli olarak hata olduğunu bildirir hocam.
Bermud4 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,057 Dahası Reaksiyon skoru 615 İsim Ahmet Aydın 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 anladım teşekkürler