takip200 bütçem var fiyatına değer diyosanız 300e çıkarım. Büyük olması önemli. (30x90 olursa mükemmel olur ama 30x80e de kabulum) Mousem sabre pro champion.
Linke giremedim ve gördüğüm kadarıyla uzun değil ben klavyeyi de mousepad altına alıp kullanıyorum ki dikişler rahatsız etmesin.Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
40x45 ben kullanıyorum klavyeyide üstünde kullanamıyorum. Dikişleride rahatsız etmiyor.Linke giremedim ve gördüğüm kadarıyla uzun değil ben klavyeyi de mousepad altına alıp kullanıyorum ki dikişler rahatsız etmesin.
Arkadaşın attığı mousepadden kullanıyorum çok memnunum ama biraz fazla speed. Bu modelin control modelide var eğer uzun mousepaddan vazgeçersen bakmanı öneririm.Linke giremedim ve gördüğüm kadarıyla uzun değil ben klavyeyi de mousepad altına alıp kullanıyorum ki dikişler rahatsız etmesin.
O yüzden almam işte ben hem kozmetik hem rahatlık açısından klavyenin altına uzatıyorum ve o mousepad 300tlden pahalı galiba.40x45 ben kullanıyorum klavyeyide üstünde kullanamıyorum.
Bu fiyata iyi bir speed mousepad yokO yüzden almam işte ben hem kozmetik hem rahatlık açısından klavyenin altına uzatıyorum ve o mousepad 300tlden pahalı galiba.
Bu fiyata iyi bir speed mousepad yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyüklük açısından
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer illa 90*30 diyorsan porge bakabilirsin onlarca deseni var.
klassenin büyükleri ile aynı mı
Kaliteli midir?90#40 mousepad'ler 200tl https://www.trendyol.com/magaza/porge-teknoloji-m-167421?sst=0