link atar mısın
Tek eksi yön olarak kenarlarında dikiş yok onun dışında harika bir mousepad neredeyse 2-3 bin TL'lik ürünler gibi harika bir şey gönül rahatlığıyla alabilirsinlink atar mısın
büyük hali de 600 tl imiş incelemesi falan var mıdır acaba ona göre alayımLANESPELARE desenli 36x44 cm oyun mouse pedi - 80547633 | IKEA
LANESPELARE desenli 36x44 cm oyun mouse pedi - 80547633 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Tek eksi yön olarak kenarlarında dikiş yok onun dışında harika bir mousepad neredeyse 2-3 bin TL'lik ürünler gibi harika bir şey gönül rahatlığıyla alabilirsin
Bu adam çoğunlukla mouse ve mousepad incelemesi yapıyor yani aşırı bilgili bir adam birkaç videosuna bakarsan anlarsın tarafsız gayet güzel bir inceleme yapmış onun haricinde yabancı kaynaklardan bakabilirsin yabancılar hayete otsu ile yakın performans verdiğini söylüyor ve hayete otsu 3000 civarı siz düşünün ne kadar iyi olduğunubüyük hali de 600 TL imiş incelemesi falan var mıdır acaba ona göre alayım
Hocam speed yazıyor fakat aşırı control bir pad kullandım çok kötüHocam HyperX Fury S Speed modeli 350₺ civarlarında. Bence alınır.
bu mouse pad speed midir pekiBu adam çoğunlukla mouse ve mousepad incelemesi yapıyor yani aşırı bilgili bir adam birkaç videosuna bakarsan anlarsın tarafsız gayet güzel bir inceleme yapmış onun haricinde yabancı kaynaklardan bakabilirsin yabancılar hayete otsu ile yakın performans verdiğini söylüyor ve hayete otsu 3000 civarı siz düşünün ne kadar iyi olduğunuMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam speed yazıyor fakat aşırı control bir pad kullandım çok kötü
Evetbu mouse pad speed midir peki
İkiside aynı ürün fakat zaten sol tarafı kullanmıyorsunuz boş yere para vermeye ne gerek varSümen Modelleri: Masaüstü Pedi Modelleri ve Fiyatları | IKEA | IKEA
Masanızı çizilmelere karÅı koruyacak Åık bir çalıÅma alanı yaratın! Farklı renk ve malzemelerde sümen ve masa pedi modelleri, avantajlı fiyatlarla IKEA'da.www.ikea.com.tr
birde bunu alacağım ikisi aynıdır değil mi tek farkı boyut yani birisi speed birisi daha farklı olabilir diye soruyorum aynı mıdır